Leverkusen Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilir mi?

ENBÜYÜKGS

Femtopat
Katılım
10 Nisan 2024
Mesajlar
76
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba sevgili hocalarım. Bu yıl Lig'de hiç mağlubiyet almayıp şampiyonluğunu ilan eden leverkusen seneye şampiyonlar Ligi'ni kazanabilir mi? Çünkü adamların forveti defansı orta sahası mükemmel inşallah kazanırlar. Real Madrid'den nefret ediyorum inşallah Real Madrid bir daha UCL kazanamaz. 🤲🤲🤲
 
Önümüzdeki sezonki kadrolarının şimdiki gibi olacağını sanmıyorum, gidecek isimler olacaktır. Şampiyonlar liginde kupayı alma ihtimalleri kemik takımlara karşı oldukça zor. Tek sezon yükselip birkaç sezon içinde sönen birçok örnek kulüp var. Kadroları sömürülmeye çok açık bir takım, 2. Ajax vakası olabilir.
 
Bu ne Madrid düşmanlığı arkadaş. 😂 Bence alma potansiyeleri var benim yine de favorim City veya Real gibi takımlar olur ama.
Galatasaray maçlarından dolayı sevmiyorum(yenildiğimiz maçlar)sadece bundan da değil adamların oyuncularını da sevmiyorum ne Arda ne Bellingham ayrıca Ronaldo'cuyum ama ben böyle ne Real Madrid'i ne de Barcelona'yı bu iki takımdan da nefret ediyorum. 😒
 
Bence Leverkusen o seviyede değil. Uzun zamandır izlediğim en kompakt takım. 4-5 sene önceki Liepzig gibi. Kadronun aynı kalması mümkün değil kaldı ki mümkün olsa, o seviyede olduklarını düşünmüyorum. Şamp Ligi bambaşka seviyede.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı