LGS puanı arttırılabilir mi?

Kekru

Centipat
Katılım
31 Ocak 2023
Mesajlar
110
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle son denemedeki netlerim şu şekilde.
Türkçe 12 net.
Matematik 6 net.
Fen bilimleri 8 net.
İnkilap 8.67
Din kültürü 7.33
İngilizce 8.67
Ortalama 350-380 arası alıyorum sizce son günler tamamen çalışsam 400'ü geçebilir miyim yoksa hiç böyle bir şansım yok mu?
 
Ben 2022'de LGS'ye girdim ve son 3 ayda ancak puanımı 430 - 440 seviyelerine çekip %3,69'luk bir dilime girebildim. Yani açıkcası bence çok kolay olmaz ki zaten sanırsam sınavınıza şurda 2 hafta gibi bir süre kalmış. Bence çok kolay olmayacaktır ancak eğer cidden sıkı bir şekilde çalışırsan puanını 400 civarına çekebilirsin. Ayrıca şu da var önemli olan puan değil yüzdelik dilim.
 
Sözel idare ederse sayisalin biraz kötü benim fenim 13-14 net geliyordu son 2 ay özel ders aldım 6 veya 7 kere. 2 sene önce feni fullemistim eğer çalışırsan yapabilirsin. Ama hangi konuda eksiğin olduğuna bakmalisin ben kimyayı yapamiyordum sadece ona çalışmıştım fende diğer konulara hiç çalışmayi bırakmıştım sonra hepsine baktim. Matematik için eğer konu eksiğin yok ise soru çözmek dışında yapabileceğin pek bir şey yok Türkçeye tavsiye vermeyin hiç benim de 10.75 netti LGS de.
 
Türkçe için Rüştü Hoca'nın 0'dan paragraf kampını izleyebilirsin. Fen için derslike kanalından konu tekrarı yaparsan bu iki ders artar diye düşünüyorum. Bunlarla birlikte matematik video çözüm izlersen iyi olur.
 
Türkçe için rüştü Hoca'nın 0'dan paragraf kampını izleyebilirsin. Fen için derslike kanalından konu tekrarı yaparsan bu iki ders artar diye düşünüyorum. Bunlarla birlikte matematik video çözüm izlersen iyi olur.

Konu tekrarı mı kaldı artık Full branş ve genel denemeler çözülmeli.
 

Geri
Yukarı