Malwarebytes sitesinden indirilmiyor

Neden kaynaklandığını bilemiyorum, ama dert edilecek bir şey değil. Setup elinizde varmış zaten, oradan kurarsınız. VPN'le indirmeyi deneyin merak ediyorsanız.

Anladım hocam yani trojan yeme ihtimalim düşük?
 
Malwarebytes kurduktan sonra tam tarama yapın.
 
Sadece siteye girerek virüs bulaşma ihtimali çok çok düşük, güncel tarayıcılarda imkansız diyebiliriz. Korkacak bir durum yok, tarama yapınca rahatlarsınız zaten.

Anladım hocam. Sizce neden bu servera erişim iznin yok hatasını alıyorum? Ben Kaspersky'dan dolayı olduğunu düşünüyorum.
 
Ben de Kaspersky kullanıyorum ama sorun yaşamıyorum. IP adresinizle ilgili bir sorun olabilir. Modemi kapatıp tekrar açın.

Anladım. Eğer bunu bir trojan yapsa direk siteyi engeller ve Kaspersky'ı kapatırdı muhtemelen.

Bu konuyu takip eden sayın sosyal yazarları arkadaşıma indirebiliyor musun diye sorduğumda oda indiremediğini söyledi. Elimdeki MB setupu ile kurduğum Malwarebytes ile ve Kaspersky ile taradım ve trojan bulamadılar bana sunduğunuz çözüm yolları için sağ olun.
 
Son düzenleme:
@GHOST.BDD Şimdi fark ettim, bende iniyor ama inen dosya bozuk, çalıştırırken "Dosya bozuk" hatası veriyor ve dijital imzası yok. Sunucularda bir sorun var galiba.

Sorunu çözdüm. Türkiye'den indirirken bir sorun var. VPN'le başka ülkeye bağlanıp indirmeye çalıştığınızda sorunsuz indiğini göreceksiniz.
 

Geri
Yukarı