MediaTek Wi-Fi kartı çalışmıyor

OmerBerk

Hectopat
Katılım
3 Ekim 2020
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3050Ti
İşlemci
Ryzen 4800H
Dün Bluetooth'um çalışmadığı için driver güncelledim ve çalıştırdım, gün içinde kullandım. Bilgisayarımı kapattım sabah açınca Wi-Fi kartımın çalışmadığını fark ettim. İnternetten yeni driver yükledim olmadı, aygıt yöneticisinden driver kaldırıp tekrar yükledim olmadı. Bluetooth düzgün çalışıyor ancak Wi-Fi kartım çalışmıyor.

Wi-Fi kartım: MediaTek Wi-Fi 6 MT7921 Wireless LAN Card.
Bilgisayarım: ASUS ROG STRIX G513IE-HN046
 


Bir daha bu fiyata bulamazsınız bilginiz olsun. Almanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Bir alt modelini yani ax200 modelini 300 liraya almıştım şuan 1200 lira. Düşününecek bir şey değil. Yine de siz bilirsiniz....
 
Her türlü ürünü servise yollarsanız Wi-Fi kart değişimi olmalı.

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum da acaba internet kablosuna geçsem sorun kalıcı olarak düzelir mi Wi-Fi kartı değiştirmek falan uzun işde internet kablosu sorunu kökten çözer mi?

Hocam ben bu sorunu 2-3 yıldır çekiyordum. Bir 6-7 aydır düzelmişti şimdi bir anda hiç yoktan tekrar başladı ve dediğiniz gibi bir çözümü yok Intel'e geçmek lazım. Kronik bir sorun gibi bu. Yazılımsal desen değil donanımsal desen değil iğrenç bir sorun ben kafayı yiyecektim çözümü bulamadım diye ama bu konuyu okuyunca anladım ki kronik bir sorunmuş bu modelde.

Wi-Fi kartına 500TL vermek istemiyorum şimdilik modemden kablo çekmeyi düşünüyorum ama bu sorun kablolu bağlantıya da engel olmaz değil mi? Boşa uğraşmayayım.

Hocam sizle aynı fikirdeyim denediniz mi kablo çekmeyi düzeltiyor mu sorunu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı