Mi Band 7 vs Smart band 8

Error

Hectopat
Katılım
24 Aralık 2021
Mesajlar
6.881
Makaleler
1
Çözümler
20
Aralarında 300TL fark var. Sizce hangisi alınmalı? Band 5 aktif olarak 4 yıldır kullanıyorum artık değişiklik yapmak, daha büyük ekrana geçmek istiyorum.
 
Ben ikisini de test ettim. Band 7 ile cok vakit geciremedim ama soyleyeyim. Arkadasimda var. Onun ve benim dusuncem ile yardimci olayim.
Cok fark yok. Belirleyici farklar biraz var. Mesela 7 30Hz, 8 60Hz. 8'in ekrani daha buyuk. Batarya suresi daha uzun. Kayis kisminda bir degisime gidildi. Yani eger 300TL sizi zorlamaz ise Mi Band 8 taraftariyim.

Tasarimda degisti bence 8 daha şık. Tek begenmedigim kisimi soyleyeyim. Bu bandlare orijinal kordon yok. Hepsi cakma. Band 8'de kordonlarin saate giren kısmı metal ama cakmalarda plastik. Bu da kordon aldiginiz zaman uzun omurlu olmasinin onune gecer gibi geliyor bana.
 
Ben 2'si arasinda kalmistim. Mi Band 8 sectim. Mi Band 4'ten gectim bende. Gayet memnunum. Dedigim gibi bir kordon iki kalori. Onlar harici iyi cihaz. Bataryasida AOD acmazsaniz 1 hafta gidiyor. Bende uyku puani ve takibi acik. Nabiz olcumu falan acik. Haftada bir falan takiyorum. Ama saymadim. Sarji azaldimi alarm veriyor takiyorum. Ama genemi sarji bitti mi diye dusunmemisimdir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı