Mobilsarf.com güvenilir mi?

Maes19

Yoctopat
Katılım
13 Mayıs 2024
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
mobilsarf.com Adlı siteden telefonum için parça almayı düşünüyorum. Telefonum Samsung Galaxy A51 (SM-A515F). Bu siteden daha önce alışveriş yapan veya yapmış bir tanıdığı olan arkadaşlar bana bu konu hakkında yardımcı olabilir mi?
channels4_banner.jpg

Belirttiğim site güvenilir mi? Güvenilir ise parça kalitesi hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler.
 
Kendileri Trendyol'da.

Evet, Trendyol üzerinden satış yaptığını fark ettim. Ancak gördüğüm kadarıyla “SIM kart tepsisi” ve türevi ürünler haricinde kayda değer ürünleri bulunmuyor. Merak ettiğim konu, siteleri üzerinden satmakta oldukları ürünler konusunda bir problem oluyor mu?
 
Selamlar
Mobilsarf Ailesi olarak marka güvenirliğimizi sorgulamanızı mutlulukla karşılıyoruz.

Perakende satışlarda 26 yıldır sektörün içindeyiz. Web mağazamızın geliştirmesine 2021 ortalarında başlandı ve 2023 yılı Kasım ayı itibariyle telif hakları ve gerekli tüm yasal izinler alınarak satışlara başlandı.

Ödemeleriniz Türkiye’nin en büyük ve yerli ödeme aracı kuruluşu PAYTR tarafından alınıp tüm paketler İstanbul/Tahtakale sevk merkezimizden Aras kargo ile sigortalı olarak gönderilmektedir. Her sipariş özenle pakelenir, aynı gün kargoya teslim edilir ve takip no sms ve whatsapp üzerinden bildirilmektedir.

Satışını yaptığımız ürünlerde “çıkma orjinal” “orjinal servis” gibi net bilgiler verilmiştir. Yanıltıcı bilgi asla kullanılmamıştır.

Siparişlerimiz ile ilgili geri dönüş yorumları için paket içerisine karekodlu yorum kartı eklenmektedir. Yorumlar için Google İşletme özelliğini kullanmaktayız. Burada yapılan tüm yorumlar alışveriş yapan kullanıcıların sonuca bağlı süreç dahilinde yapmış oldukları geri dönüşlerdir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı