Mortal Kombat 11 "you are not connected to the Mortal Kombat server" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

eray ilkaya

Decapat
Katılım
10 Kasım 2021
Mesajlar
108
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
hyperx fury 8x2 3200
Ekran kartı
MSI 1660 super
Anakart
B450M-A PRO MAX
İşlemci
Ryzen 5 3600
Technopat Sosyal forumundaki bütün konuları inceledim, çözüldü olarak işaretlenen bütün çözümleri denedim ama maalesef hala aynı hatayı alıyorum.
Bilgisayarımı Win+Shift kısayolunu kullanarak sıfırladım. Steam ve Mortal Kombat 11'i indirdim. Oyuna giriş yaptığımda 'you are not connected to the Mortal Kombat server' hatasıyla karşılaştım. İşin ilginç yanı bu sorunu yaşayan binlerce kişi var ancak internette bu soruna dair pek çözüme rastlamadım.
1. Çözüm: Steam Shift+Tab panelinden internet tarayıcısına girip wb Games sayfasından hesap oluşturmayı denedim, Steam hesabımın bağlı olduğu e-posta üzerine wb Games hesabı oluşturdum ancak sorunum çözülmedi.
2. Çözüm: ' Çözüldü: Mortal Kombat Online Windows 10'da oynanmıyor ' konuda @Cetrion isimli arkadaşın dediği adımı hem normal tarayıcı üzerinden hem de Steam Shift+Tab panelindeki internet tarayıcı üzerinden denedim maalesef sonuç yine aynı.
3. Çözüm:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki arkadaşın tarif ettiği gibi CMD üzerinden DNS değiştirme galiba bilmiyorum ama uyguladım yine sonuç aynı. Reddit'teki 1-2 çözüm yolunuda denedim olmuyor ne yapacağımı bilmiyorum. Birisi bir sorunu çözmemde yardımcı olabilir mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı