ODTÜ sosyoloji mi Hacettepe iktisadi ve idari bilimler fakültesi mi?

Ya Ankara'da sıralama bazında Bilkent ve ODTÜ'den sonra inanılmaz bir sıçrama var, ortası yok. Böyle olunca da insanın aklında soru işaretleri kalıyor tabii ki. Cevabınız için teşekkür ederim. İnşaallah tercih zamanı güzel sıralamalar ile burada fikir alışverişi yaparız. :)
Merhaba. Hacettepe Üniversitesi diplomasıyla ODTÜ ve Bilkent Üniversitesi bitirenlerin girebileceği şirketlerde çalışabileceğinizi düşünüyorum.
 
Ya Ankara'da sıralama bazında Bilkent ODTÜ'den sonra inanılmaz bir sıçrama var ortası yok. Böyle olunca da insanın aklında soru işaretleri kalıyor tabii ki. Cevabınız için teşekkür ederim. İnşaallah tercih zamanı güzel sıralamalar ile burada fikir alışverişi yaparız :)
Öyle, ben de yazarken öyle düşündüm ama okula geldiğinizde (en azından Hacettepe'de) içinizde bir burukluk kalmıyor.
 
Öyle, ben de yazarken öyle düşündüm ama okula geldiğinizde (en azından Hacettepe'de) içinizde bir burukluk kalmıyor.
Dostum selam. Ben de şu an Hacettepe veya Ankara Üniversitesi iktisat istiyorum. Sen oraya gireli epey zaman olmuş, az çok fikir edinmişsindir. Sence iş imkanları nasıl? Hacettepe'nin kendisi nasıl, iktisat okunmalı mı? Birazcık detaylı bir cevap yazarsan kafamdaki soru işaretlerini büyük ölçüde hafifletip büyük bir sevap işleyeceksin çünkü kafayı yemek üzereyim :). Şimdiden teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı