Oyun için alınan Facebook hesabı kilitlendi

muayali123

Femtopat
Katılım
22 Nisan 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Yeni bir PUBG oyun hesabı satın aldım. Sonrasında Facebook'u kendi hesabım olarak kullanmaya karar verdim ve her türlü bilgilerini değiştirdim ama tahmin edemediğim bir şey oldu ve hesap kilitlendi. "Hesabında sıra dışı hareketler tespit ettik. Bu, birisinin haberin olmadan hesabını kullanmış olabileceği anlamına gelebilir."

hesabin kilitlendi.png


Sıkıntı olan şeylerden birisi ise benim doğum tarihimin yıl kısmını 1997 yerine 1990 yazmıştım. Diğer kimlik bilgilerim doğru. Hesabım 5 Nisanda kilitlenmişti yaklaşık 10 gün içerisinde kimlik ile hesabını doğrula kısmı geldi ama hiçbir şekilde kimliklerimi kabul etmiyor. Doğum tarihinden dolayı olduğunu düşünüyorum.

hesabin kilitlendi 2.jpg


Sonuç olarak 3-5 adım geçip en son adıma geldiğimde şöyle bir hata alıyorum. "Görselin yüklenirken bir hata oluştu"

hata.png


Defalarca bu Facebook linkine yazı yazdım ama hiçbir faydasını göremedim.
"https://m.facebook.com/help/contact/179049432194862"

Ayrıca defalarca değişik platformlardan doğum tarihimi değiştirme linkini kullandım ama onda da şu hatayı alıyorum;
"Facebook'a Giriş Yap"

bilgilerin gönderilemedi.png


PUBG hesabım gittiği için uğraşıyorum yaklaşık değeri 1000TL. Arkadaşlar sizce ne yapabilirim? Bu hesabı açabilmemin bir yolu var mıdır sizce? Her türlü yardımı bekliyorum. Teşekkürler, iyi forumlar.
Arkadaşlar konu hala güncel yardımlar bekleniyor.
Arkadaşlar konu hala güncel yardımlar bekleniyor.
Çok şükür ios cihazdan kimliğimi gönderebildim ve yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra hesabım açıldı. :) Bu tarz bir şey başına gelen arkadaş varsa facebook hesabın kilitlendi ekranında telefonu sallayarak sorun bildire tıklayıp sorunu bildirebilir. Hesabım ne yaptım da açıldı bilmiyorum ama her yolu denemenizde fayda var şimdiden size büyük kolaylıklar dilerim iyi günler.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı