POCO X6 Pro poşet gibi hissettiren ekran koruyucu iade edilmeli mi?

thewindowsxp

Centipat
Katılım
19 Temmuz 2022
Mesajlar
341
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefon daha 1 haftalık ve optimumdan özel kesim plastik ekran koruyucu yaptırmıştım. Bugün sadece tirnağim ile koruyucuya ağır bir hasar verim ekrana dokununca poşet gibi hissetiriyor. Koruyucumun 2 hafta garantisi var. Sizce garanti ile başka bir koruyucu mu taktirayım yoksa Çankaya'da bir telefoncudan cam ekran koruyucusu mu taktirayım?
 
Nanonun özelliği bu zaten yumuşaktır muşamba gibi bişey. Garantiyle bedava değiştireceklerse veya cam olanla değiştireceklerse değiştir tabi memnun kalmamışsın.
 
Nanonun özelliği bu zaten yumuşaktır muşamba gibi bir şey. Garantiyle bedava değiştireceklerse veya cam olanla değiştireceklerse değiştir tabii memnun kalmamışsın.

Peki hocam tek bir darbede bir kısmının uçması normal mi? Eski telefonumunki de büyük bir ihtimal nano idi ve telefon tuzla buz oldu ama koruyucu hala sağlam örneğin.
 
Nasıl bi darbe verdiniz anlamadım ben s10e ekran koruyucuları beğenmedim bi tane telefoncuda bi dosya var büyük ondan kestiriyordum gayet de memnunum hiç de öyle bişey olmadı bazı izler kolay oluşuyor ama nonunun dezavantajı da bu. Nano çatlamaz muşamba bu kırılmaz. Ama çok şiddetli cebe sok çıkar yaparsanız kenardan sıyırabilirsiniz.
 
Nasıl bir darbe verdiniz anlamadım ben S10e ekran koruyucuları beğenmedim bir tane telefoncuda bir dosya var büyük ondan kestiriyordum gayet de memnunum hiç de öyle bir şey olmadı bazı izler kolay oluşuyor ama nonunun dezavantajı da bu. Nano çatlamaz muşamba bu kırılmaz. Ama çok şiddetli cebe sok çıkar yaparsanız kenardan sıyırabilirsiniz.

Kenar.

WIN_20240514_23_26_57_Pro.jpg


Sıyırma değil en iyisi görsel ile açıklayım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı