PS5 alınır mı?

Elinde başka bir oyun cihazı varsa bence bekle. PS5 epey güçsüz şu anda. Oyun yapımcıları da optimizasyonu iyice saldı. 1080p altında oyun oynatıyorlar.
 
Pro model çıkarsa daha yüksek çözünürlük ve kare hızı değerleri sağlayacaktır fakat henüz çıkacağına dair açıklama bile yok.
Exclusivelerle işin yoksa Series X al bence.

Eğer beklemezsen Pro'yu.
Series X almak akıl işi değil özel oyunlara ilgisi yoksa bile PS5 alınmalı.
 
Beklemeye çok gerek yok. Pro çıktığında pahalı bir cihaz olacak. TR şartlarında doları; ilk getirenlerin koyacağı absürt fiyatları baz alırsak, minimum 35-40k falan olacak. Bir konsola o kadar para verilir mi muhabbetine hiç girmeyeceğim bile. İlla Pro olmazsa olmazlık bir oyun da şuan yok zaten. Halihazırda çıkan bir Final Fantasy 16 vardır herhalde, diğeri de çıkınca GTA 6 olabilir. Fiyatlar şuan slimde uygun sayılır. Dijital 20; Diskli 21 e-ticaret sitelerinde, Sarı sitede ise 19 belki 18 rahat bulunabiliyor. İleride artmayacağının bir garantisi yok. Bütçe varken almak en mantıklısı olacaktır.

Şöyle şeylerde çok oluyor; ''İlk seri sorunludur ya, bekleyeyim ikinci seri çıksın alayım'', ''İkinci seri çıktı ama 6 çıkacak diyor herkes acaba almasam beklesem mi? vs. gibi. 4 döneminde özellikle çok çok kişi bunları konuşuyordu.

Pro çıktı baktın almak istiyorsun, ellerin kolların bağlı da değil zaten. PS pazarı canlıdır, kısa sürede satıp alabilirsin. Şunu da belirteyim, Pro çıktığında slim/fat piyasası ilanlarla dolacaktır. Fiyat olarak piyasa biraz düşeceği için sizin cihaz ne zaman satılır gibi kesin şeyler söyleyemem.
 
Alirsam yani CD alayim diyorsunuz. Ben PS4 kullanmistim ama hiç aşinaliğim yok. CD alirsam dijital alsam oyunu yüklenmiyor değil mi konsolcu değilim pek.
 

Geri
Yukarı