PS5 mi PC mi?

Denklem basit ülkemizde. Şu an oyun konsollari direk Lux kategorisindeler. Parası olan televizyonun yanına bir tane koyar istediğinde oynar ve oyunların fiyatını düşünmez, bu kişilerin iyi bir sistemi tableti falan her şeyi olur zaten. Biz fakirlerin seçeneği yok aslinda, eğer iyi bir sistemin yoksa her şeyden önce evde bir tane iyi sistem olmaliki her işini görebilsin. Oyun fiyatları bir bakıma sorun olmaz çünkü korsan ve Xbox üyeliği gibi seçenekler var.
 
Makinelerin hiçbir önemi yok hangi oyunları oynayacağınıza bağlı bir durum senin oynamak istediğin oyun konsolda yoksa fakat konsolun özellikleri daha iyi gibi etmenlerden dolayı konsol alıyorsan zaten zevk almazsın kısacası önemli olan sistemler değil oyunlar.
 
PC HOCASI-GG8 / AMD Ryzen 5 7500F / ASUS Radeon TUF Gaming RX 7700 XT 12GB OC / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...eshir-playstation-portal-ps5-1141955125/detay teşhir ürün olduğu için bu kadar ucuz olması normaldir muhtemelen.
 
Her zaman PS5'im olsun isterdim. Arkadaşlarımda vardı. Bu yaz PS5 ve televizyon almak istiyorum ama bazı arkadaşlarım PC al diyorlar. Ama PS5 daha iyiymiş oyunlar çok pahaliymis. PC alsam çok iyi bir sistem isterim oda 50.000 TL mış ne yapmalıyım. PS5 de oyunlar çok pahalı ve Online de paraliymis PC mi almayalım yoksa PS5? Bütçe 40.000 TL.
PS5 için PS Plus aboneliğini kullanırsanız yüzlerce oyuna erişiminiz olur (ayrıca Online oynamak için de bu abonelik zorunludur). İçerisindeki oyunlar sizi memnun edecekse değerlendirebilirsiniz. TV kullanımında PS5 daha keyifli bir kullanım sunuyor ve trophy vs. gibi etkenler ilginizi çekerse PS platformu sizi için cazip olur. PC'de korsan ve Türkçe yama gibi büyük avantajlar var. Oyunlara 1 kuruş bile veremeyecekseniz PC alıp korsan oynayabilirsiniz. 40.000 TL bütçeyle de iyi sistemler toplarsınız burdan arkadaşlar öneri yapar bu sebepten PC konusunda da tereddüt etmenize de gerek yok. Siz sadece dediklerime bakarak hangisinin uygun olduğunu kestirmeye çalışın.
 
Pc kesinlikle tercih ederdim.Pc ile birçok oyunu veya office programlarını vs. kullanabiliyorken PS5 ile sadece oyun (bildiğim kadarıyla internete girişte vardı) oynayabiliyorsun.PS5 te oyun yelpazesi çok olmaması da bir eksi tarafı.Ayrıca evli veya bekrar olmanda durumları değiştirecektir.
Gönül ne ister diye sorarsan her ikisi de olsun olurdu 😁
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı