PS5 Pro beklenir mi?

Şuan düz modeller arasında bir seçim yapacaksanız Blu-ray sürücülü almanız çok daha avantajlı olur. Oynadığınız oyunları bitirince takas ederek birçok oyun oynayabilirsiniz, CD'yi ikinci el alırsanız hemen hemen aldığınızda benzer bir piyasada satabilirsiniz böylelikle nerdeyse maliyetsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Pro model hâlâ daha söylentiden ibaret. Eğer bu sene çıkarsa çok yüksek ihtimalle Kasım ayı içerisinde çıkacaktır. Kur sürekli değiştiği için TL bazında tahminim maalesef yok. İsterseniz bekleyebilirsiniz fakat düz modeli alırsanız da Pro çıktığında çok rahat bir şekilde iyi fiyata satıp geçebilirsiniz, ülkemizde PS5 piyasası oldukça iyi durumdadır.

CD'li alın kesinlikle. CD'yi oynayıp takas etme imkanınız oluyor. Öte türlü oyunlar çok pahalı, sürekli 2000 TL civarı para ödüyorsunuz.

@Niko BelIic Değil mi hocam?
Evet, bu yöntemle yüzlerce oyunu çok az zarar ile bitiren birçok kişi var. Dijital aldığıma pişman oldum ben.
 
9.neslin ortasındayız, pro elinde kalabilir. Oynayacağın oyuna bağlı olarak fat/slim kasalar da seni götürür. 4k(upscale) 30fps oynatıyor şu anki cihazlar, neslin sonuna kadar yeter diye düşünüyorum ama belli de olmaz. Cihazları zorlayan bir oyun daha gelmedi, asıl mevzu gta6 ile belli olur. Ekonomik durumunuzu bilmiyorum ama sürekli oyun alamam diyorsanız disk okuyuculu versiyonu almanız daha iyi olacaktır. Takas imkanınız olur, böylece son çıkan oyunları ucuza getirmiş olursunuz.
 
CD'li alın kesinlikle. CD'yi oynayıp takas etme imkanınız oluyor. Öte türlü oyunlar çok pahalı, sürekli 2000 TL civarı para ödüyorsunuz.

@Niko BelIic değil mi hocam?

Şu an düz modeller arasında bir seçim yapacaksanız Blu-ray sürücülü almanız çok daha avantajlı olur. Oynadığınız oyunları bitirince takas ederek birçok oyun oynayabilirsiniz, CD'yi ikinci el alırsanız hemen hemen aldığınızda benzer bir piyasada satabilirsiniz böylelikle neredeyse maliyetsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Pro model hâlâ daha söylentiden ibaret. Eğer bu sene çıkarsa çok yüksek ihtimalle kasım ayı içerisinde çıkacaktır. Kur sürekli değiştiği için TL bazında tahminim maalesef yok. İsterseniz bekleyebilirsiniz fakat düz modeli alırsanız da Pro çıktığında çok rahat bir şekilde iyi fiyata satıp geçebilirsiniz, ülkemizde PS5 piyasası oldukça iyi durumdadır.

Evet, bu yöntemle yüzlerce oyunu çok az zarar ile bitiren birçok kişi var. Dijital aldığıma pişman oldum ben.

Bu takas olayı nereden yapılıyor bu arada? Bildiğimiz 2. el sitelerinde oyuna satış ilanı mı açıyoruz.
 
Almışken PS5 Pro alman en mantıklısı, geçen sene başında PS5 Slim söylentileri çıtkığında (ki Tom Henderson gibi kişiler haberlerini yapmıştı) yaz ayında duyurulmuştu. Almışken Blu-Ray sürücülü almak mantıklı olur. Yurt dışından bile oyun getirtebilirsin, bazen TR'den daha ucuz oluyor.
 
Ben Digital almayı düşünüyorum ve CD ile işim pek olmayacak. Sürekli oyun oynayan ya da exclusive oyunlara ilgisi olan biri değilim. Benim fikrim, yıllık PS Plus alıp, eşimle, arkadaşlarımla eğleneceğim ara sıra vakit geçireceğim, çok kullanmayacağım bir durum olduğu için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı