PS5 vs PC: Sizin İçin Doğru Tercih Hangisi?

Eki Görüntüle 2178458
PlayStation 5 birkaç yıldır piyasada ve sancılı pandemi döneminin ardından artık stoklarda bulmak oldukça kolay. Aynı şey başta ekran kartları olmak üzere PC donanımları için de geçerli. GPU ve CPU seçeneği de günümüzde bir hayli fazla. Oyun oynamak için yatırım yapacaksınız ve PS5 ile oyun bilgisayarı arasında mı kaldınız? Bu konuda hiç kimse doğrudan tek […]

Devamı: PS5 vs PC: Sizin İçin Doğru Tercih Hangisi?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Ps 5 alsakta oyun alamıyoruz hocam pc o yüzden
 
Kişiye göre değişir. Ama ps5 muadili sistem daha pahalı. Ps5 eğer tv üzerinden arkadaşlarla oynanacaksa tartışmasız önde çünkü pc’yi kur kolları ayarla xboxce ayarlarını yap tutmasın bir daha kapat aç. Ps o konuda daha iyi bas çalışsın. Ps aldığımdan beridir de pc yüzüne bakmıyom desem yeridir. Masa sandalye olayı yorucu geliyor. Çay kahve kanepe oh mis.
Ayrıca oyun fiyatlarına gelirsek pc bi tık daha iyi ama eskisi gibi ucuz oyun yok hele epicte dolara geçince daha iyi anlayacaksınız ps sahiplerinin neler çektiğini.
Sonuç olarak sorumun net cevabı. Valo, cs go,lol için pc. Kalanlar için ps.
 
Recep Baltaş gitmeden önce Technopat yazıları:

"Sahte ekran kartı detaylı inceleme"

Recep Baltaş gittikten sonra:

"PC mi konsol mu"

Yavaş yavaş Webtekno saçmalığına sapmaya başladı Technopat.
Valla boşuna güzelleme yapmana gerek yok. Birisi de senin değerlerine ağız dolusu hakaret ederse hoşuna gidecek mi? Söz konusu islam olunca herkes düşman kesiliyor. Ayrıca Einstein , hitler,kanuni olmadan bu dünya devam etmişse bu forumda recepsiz devam eder.
 
Vallahi boşuna güzelleme yapmana gerek yok. Birisi de senin değerlerine ağız dolusu hakaret ederse hoşuna gidecek mi? Söz konusu İslam olunca herkes düşman kesiliyor. Ayrıca Einstein, Hitler, kanuni olmadan bu dünya devam etmişse bu forumda Recep'siz devam eder.

evet haklısın Recep Baltaş haddini fazlasıyla aştı ve cezasını çekti benim zoruma giden Recep Baltaş gittikten sonra kalanların onun yerini dolduramaması saçma sapan yazılar atıp duruyorlar sürekli ürün incelemesi vs.
 
Bir sonraki video: AMD mi İntel mi olsun.
 
evet haklısın Recep Baltaş haddini fazlasıyla aştı ve cezasını çekti benim zoruma giden Recep Baltaş gittikten sonra kalanların onun yerini dolduramaması saçma sapan yazılar atıp duruyorlar sürekli ürün incelemesi vs.
Adam bilgiliydi ve sempatikti bende üzüldüm. Kafa ayarını full izlemişimdir. Ama hakaret boyutu sınırını aşınca orada durmalı. Sevemem. Forum ortamı zaten öldü. 2000ler de ki ortamı özlerim ama bitti. Önümüze bakmalıyız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı