PUBG: BATTLEGROUNDS 28.2 Güncellemesi ile 7. Yıl Dönümü Kutlanıyor

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.846
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
PUBG: BATTLEGROUNDS 7. Yıl Dönümü

KRAFTON, Inc. yayınladığı yeni güncellemeyle PUBG: BATTLEGROUNDS’un 7. yıl dönümünü kutluyor. İlk kez 2017’de Steam’de Erken Erişim oyunu olarak piyasaya sürülen PUBG: BATTLEGROUNDS, Battle Royale türünün önde gelen oyunlarından biri olup, yedi yıl üst üste her yıl Steam’in En Çok Satan ve En Çok Oynanan oyunlar kategorilerinde Platin seviyesine seçilerek bir rekora imza attı. 23 Mart’ta […]

Devamı: PUBG: BATTLEGROUNDS 28.2 Güncellemesi ile 7. Yıl Dönümü Kutlanıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Oyunu F2P yaparak ve oyundaki hileleri engellemeyerek oyunun sonunu getirdiniz. Neyini kutluyorsunuz daha? Oyunda eski aktiflik kalmadı.
Ya onunla alakası yok, kendine özgü aynı CS:GO & CS2 gibi Prime sistemleri var. Ama yine free to play için CS:GO'da bu durumda hilelere çözüm verilemiyor.
 
@cumali_032, F2P olan her oyunun kitlesi bozulur. Kaçınılmaz son maalesef. Örneği Rocket League üzerinden verebilirim. Önceden az da olsa ücretliyken kitlesi bu kadar kötü değildi ancak F2P olduktan sonra kitlesi aşırı bozdu. O oyunda pek hile görmedim. Sanırım hile yok pek ancak Counter-Strike ve türevi oyunlarda, aşırı derecede hile var.
 

Geri
Yukarı