QCY HT07 vs Edifier X3s

Edifier x3s bass detayı x3'e göre törpülü. Yani yüksek bass beklentin var ise x3s üzer. Yüksek bir detayı yoktur x3s'in. Onun dışında; Qcy hiç kullanmadim fakat qcy gibi markalar alınmaz. Çünkü ucuz kulaklıklar da ve adı sanı çok bilinmeyen markalarda kullandıkları surucler fsa/dynamic oluyor. Bu fsadynamic sürücü en düşük kalitede üretilen ve detaydan oldukça yoksun oluyorlar. Dynamic driver ile karistirmamak gerek fsadynamic sürücüyü. Çünkü sağlam markaların dynamic sürücüsü özel oluyor.. fsadynamicte Sadece bass sesi duyuluyor ve m/t'nin önüne geçiyor. Bu durum doğalliğı kaybettirdigi gibi, distorsiyonu meydana getirebiliyor. Bütçeni söyle birşeyler onereyim.
 
Edifier X3s bass detayı X3'e göre törpülü. Yani yüksek bass beklentin var ise X3s üzer. Yüksek bir detayı yoktur X3S'in. Onun dışında; QCY hiç kullanmadim fakat QCY gibi markalar alınmaz. Çünkü ucuz kulaklıklar da ve adı sanı çok bilinmeyen markalarda kullandıkları surucler fsa/dynamic oluyor. Bu fsadynamic sürücü en düşük kalitede üretilen ve detaydan oldukça yoksun oluyorlar. Dynamic driver ile karistirmamak gerek fsadynamic sürücüyü. Çünkü sağlam markaların dynamic sürücüsü özel oluyor. Fsadynamicte sadece bass sesi duyuluyor ve m/t'nin önüne geçiyor. Bu durum doğalliğı kaybettirdigi gibi, distorsiyonu meydana getirebiliyor. Bütçeni söyle bir şeyler onereyim.

Çok teşekkürler güzel bilgiler için 1000TL bütçem var kısıtlı o sebebden sosyal medyada çok konuşulan kulaklıklara yönelmeye çalıştım sizn öneriniz ne olur?
 

Geri
Yukarı