R5 5600 - RX 6600 sistem alınır mı?

Bütçe
24bin

lucifer3131

Femtopat
Katılım
8 Eylül 2023
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Kendime yeni bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum ve elimde sadece kasa icin 24bin TL bulunmakta. Internette 17bin TL'ye bir kasa buldum elimde fazladan para bulunmakta ve bilgisayardaki hangi parcalari arttirmam gerektigini bilmiyorum 1TB olmasini istiyorum bunun disinda baska hangi parcalari arttirmaliyim acaba yardimci olur musunuz?
Kasa linki:

Ve bu kasa icin bu monitor olur mu?
 
Foruma son 1-2 haftada teknolojik hiçbir şeyi takip etmeyen ama saçma sapan fikir yağdıran insanlar doluşmuş. Sistem gayet güzel ama attığım sistem %90 aynı ama çok daha kaliteli bir PSU ve kasaya sahip ayrıca 300₺ daha ucuz(işlemciyi R5 5600 yapınca) Ekran konusunda ise James Donkey, Rampage gibi çakma markalara bulaşmanızı önermem, ekran konusunda o kadar bilgili olmadığım için daha bilgili arkadaşlara sahneyi bırakıyorum.

 
Alınır fiyatı çok uygun o özelliklere göre sıfır bir sistem için.

Bütçeniz nedir sadece kasa için? Monitör için de bütçe nedir? @BerkayZ87

Belirtmistim kasa icin 24 bin monitorde 4 bin.

Foruma son 1-2 haftada teknolojik hiçbir şeyi takip etmeyen ama saçma sapan fikir yağdıran insanlar doluşmuş. Sistem gayet güzel ama attığım sistem %90 aynı ama çok daha kaliteli bir PSU ve kasaya sahip ayrıca 300₺ daha ucuz(işlemciyi R5 5600 yapınca) ekran konusunda ise James Donkey, Rampage gibi çakma markalara bulaşmanızı önermem, ekran konusunda o kadar bilgili olmadığım için daha bilgili arkadaşlara sahneyi bırakıyorum.


Onerin icin teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı