Rainbow Six: Siege Haritaları nasıl ezberlenir?

Hellw1n

Centipat
Katılım
7 Nisan 2023
Mesajlar
184
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar R6 da yeniyim fakat harita havuzu büyük olduğu için farklı farklı haritalar geliyor ve hiçbirini bilmeden oynuyorum. Ne yaptığımı adamların nereden geldiğini falan bilmiyorum. Nasıl yaparım? Öneri verir misiniz?
 
Ezbere bilmek hayati bir durum. Karşı tarafın nerelerden gelebileceğini analiz etmek, ses duyduğunda bakacağın yeri iyi bilmek ve adamların yerini biliyorsan o konumu en iyi şekilde arkalamak.
Arkalamak dışında dediklerinize katılmıyorum. Zaten yanlış hatırlamıyorsam rekabetçi 10. seviyede açılıyordu. O zamana kadar çoğu şeyi kavrar arkadaş.
 
Arkalamak dışında dediklerinize katılmıyorum. Zaten yanlış hatırlamıyorsam rekabetçi 10. seviyede açılıyordu. O zamana kadar çoğu şeyi kavrar arkadaş.
50 seviye ve 20 operatörün açık olması şartı var şu anda. Dostum hani ezberlemesi şart derken zaten oynayarak öğrenecek ve zamanla bu tecrübe ile zaten ezberleyecek. Ezberlemeden oynama gibi bir durum değil benim söylemek istediğim şey. 2000 saate yakın bir oyun sürem var. Yeni harita geldikçe ezberlemek zorunda kalıyoruz. Emerald - Diamond seviyesinde ezbere bilmiyorsan 1 dakika hayatta bırakmıyorlar. :D
 
oyunda 100 saatim olacak adım attığım yeri unutuyorum
 
+200 saatte 3 4 harita alırsın. Hepsi için 2 3 k saat anca herhalde.
1000 saatte bütün haritalar ezberlemiş olur. O kadar yükseklere uçmamak lazım. 1000 saatim varken ben mesela öğrenmek istemediğim 2 harita dışında bütün mapleri ezberlemiştim.
 
Kanka 3500 saatim var oynaya oynaya öğreniyorsun başka yolu yok. Her mapi saatlerce oynayarak öğrenirsin anca. Bir de mobil uygulamalar çıkmış sanırım map yerleri isimleri vs var onlara bakabilirsin.
 
Oyunda 1k saatim var, 2019'dan beri oynuyorum. Çok oyun oynamam o yüzden saatim az, en çok oynadığım oyun da bu ona göre düşün. 450-500 saate neresi nereye çıkar iyice oturtursun. 800 saatlere doğru da haritaları nasıl pratik kullanacağını (hangi hatch nereye gider, hangi cam spawn peek için uygun, hangi camdan atlasam nerden girerim, alt kattan nereye bomba atsam nereyi patlatır (artık atakda mümkün değil)) öğrenmiş olursun. 2-3k saati olanın da karşına yeni mapler çıkıyor, bizde yeni öğreniyoruz. Ben başladığımdan beri 4 yeni harita geldi, 2-3 de yenilendi, öğrendik.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı