Rapor varken kaçırılan telafi sınavına tekrar girilebilir mi?

FelliX

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2021
Mesajlar
1.545
Makaleler
2
Çözümler
17
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Normalde benim bugün telafi sınavım vardı. Dün kolumun üstüne düştüm ve hastaneye gittik. Kırık falan yok ama sargıya aldı. 2 günde rapor verdi. Bugün telafi sınavına giremedim çarşamba günü raporum bitiyor perşembe okulda olacağım. Telafi sınavını hoca yapar mı? Raporum var.
 
Rapor varsa öyle bir şey yok. Notlar hala girilebiliyor sisteme.

Hocanla arana husumet yoksa halleder.

Üniversitelerde yönetmelikte, telafi sınavının telafisi yoktur. Sadece bir tane telafi sınavı vardır. Notlar hala sisteme giriliyor olması, onun sınava girebileceğini göstermez. Birçok rapor alıp sınavlara gelmiş biri olarak, yönetmelikler okunduğunda çok rahatça bu durum görülür. Rapor üstüne rapor ile her şeyden yırtamazsınız, zaten adı üstünde TELAFİ sınavı. Kurumun yönetmeliğinde her şey açıkça yazar. Arkadaşın üniversiteye gittiğini düşünerek yazıyorum bunları.
 
Yok hocam en sevdiği öğrencilerden sayılırım.



Umarım yapar hocam bilmiyorum artık.

O zaman rapor olmasa bile halleder 😶

Üniversitelerde yönetmelikte, telafi sınavının telafisi yoktur. Telafi sınavı vardır. Notlar hala sisteme giriliyor olması, onun sınava girebileceğini göstermez. Birçok rapor alıp sınavlara gelmiş biri olarak, yönetmelikler okunduğunda çok rahatça bu durum görülür. Rapor üstüne rapor ile her şeyden yırtamazsınız, zaten adı üstünde TELAFİ sınavı. Kurumun yönetmeliğinde her şey açıkça yazar. Arkadaşın üniversiteye gittiğini düşünerek yazıyorum bunları.

Aynen kanka konunun açıldığı kategoriye bakmadan bana yönetmelik anlat.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı