Rehber Renault Symbol [2009-2012] paket farkları

@CEO of SM Technology Burada mesele fiyat oluyor bence.

1714758326173.png


1714758348054.png
 
Arkadaş B segment sedanlara özgü bir durummuş gibi lanse etmiş, öyle bir şey yok. Gerektiğinde çok kaliteli B sedan da yapılabiliyormuş.
A segment araçlara benziyor donanımları ve kalitesi. Ayrıca aynı fiyattaki Egea Sedan'ın çok daha iyi olduğunu ve ikinci elde 300 - 400 bin TL'ye satılan 2000'li çoğu aracın da bundan daha iyi olduğunu yeniden ekleyelim.
 
Aynen öyle. Honda ile Renault'u bir tutuyorsan bu konuyu konuşmaya gerek yok. Bu şekilde edebini bozarak konuştuğuna göre sen de mağdurusun demek ki. Üslubunu bozma güzel kardeşim.
"Honda ile Renault'u bir tutma" diyerek neyi kanıtlıyorsun? Renault'un Austral gibi araçlarından bihabersin galiba. Honda'nın da berbat araçlarından yine bihabersin. Birçok marka ucuz araçların tercih edildiği ülkeler için vasat arabalar çıkarıyor Peugeot 301, Citroen C-Elysee, Renault Taliant, Renault Symbol, Dacia Logan gibi. Segment farkıyla ilgisi yok bunların. Bilerek kalitesiz üretiliyorlar ucuz olmaları için. Avrupa'ya genellikle gitmiyor bunlar çünkü sonuçları böyle oluyor.
 
Aynı rehberi megane 3 için de hatırlarsanız çok iyi olur. Malum sizde az çok hakimsinizdir çok fazla donanım paketi var. Almak isteyenler için yardımcı olur.
 
Afrika, Türkiye, Meksika gibi ucuz araçların tercih edildiği ülkelere üretilen araçlar bunlar. Diğer araçlardan ucuza satılıyorlar çünkü malzemeleri de ucuz. Symbol'ün halefi ise Taliant ve o da bayağı kalitesiz. Sene olmuş 2024, elektrikli dikiz aynası yok. :D Peugeot 206 kalitesinde bile değiller. Taliant'ın tasarımı güzel sadece.

İşte bu nokta da problem nerede onu düşünmek lazım. Adamlar talianta radyo koymamış çünkü 1000TL maliyeti olan radyo için 60000 TL vergi ödemenizi istememiş. Gidip sanayi de taktırabiliyorsunuz maliyet fiyatına.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı