S21 FE vs S23 FE vs A34

Rahat iki günümü çıkarıyor oyun oynadığım halde. İstediğiniz yeri paylaşabilirim. Oyun performansı olarak gayet yeterli.
Poco x6 pro ile arasında kalmıştım. Güzel oldu bunu alabilirim. Ne kadar dayanır hocam şarjı doldurup fulleyip harcasam 6-7 saat alır mıyım?
 
Sürekli oyun oynayarak hiçbir cihazda alamazsınız zaten. Şöyle söz konusu cihazı hayatında görmeyip fikri olan insanları çok seviyorum.
Niye "Poco'dan kaçın" derken iyi ama? Ben de sallayanları çok seviyorum. İki gün nasıl bir kullanımda gidiyor ekran görüntüsü atarak kanıtlayabilirsiniz. Muhtemelen 10 dakika oyun + süper güç tasarruf modu aktif ve cihaz kenarda duruyordur. O şekilde gidebilir günlük 2-3 saat kullanarak.
 
Niye "POCO'dan kaçın" derken iyi ama? Ben de sallayanları çok seviyorum. İki gün nasıl bir kullanımda gidiyor ekran görüntüsü atarak kanıtlayabilirsiniz. Muhtemelen 10 dakika oyun + süper güç tasarruf modu aktif ve cihaz kenarda duruyordur. O şekilde gidebilir günlük 2-3 saat kullanarak.

Yazılanları düzgün okumayınca böyle oluyor galiba. İki mesajımı da artık nasıl yorumladıysanız kafanızda. Size daha fazla cevap vermeyeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı