Samsung S23 FE vs POCO X6 Pro

S10 Lite tasarımı güzeldi yalnız a serisini andırmıyordu.

S10 serisini kesinlikle andırmıyordu hocam. Samsung'un S10 Lite'ı A81 olarak çıkaracağı zaten bir sızıntıydı ancak A80 dönen arka kamera sistemi ile geliyordu ve Samsung bunu kullanmak istemedi o yüzden cihaz A81 olmadı.
 
Uzun zamandır telefon araştırması yapıyordum. Sonra bu iki telefon arasında kaldım. PUBG, pes gibi oyunlar oynuyorum ama sosyal medya da kullanıyorum. Bu yüzden kamerasının da iyi olmasını istiyorum. Telefonu da uzun vadeli kullanmak istiyorum. Sizce hangisi tercih edilmeli?

Kanka kesinlikle S23 FE al zaten PUBG pes oynuyosun S23 FE işlemcisi gayet yeterli PUBG için ve kamerası kat ve kat daha iyi POCO X6 Pro'dan bende ikisi arasında kaldım. Ve S23 FEden yana gideceğim daha demin teknosadaydım ve telefonu kullandım bayağı iyi bir telefon.
 
@781470
Şarj olarak S23den daha iyidir.
Şarj olarak X6 Pro daha iyi.
Ben s23 fe ile poco x6 pro arasında kaldım. Oyun ve sosyal medyadan reels amaçlı kullanacağım. S23 fe'yi samsung diye seviyorum da. Call of duty mobile ve shadow fight 3 gibi oyunlar oynayacağım. Poco x6 pro ile arasındaki batarya ve hız farkı çok eder mi yoksa s23 fe'deki exynos da ondan geri kalır mı, hemen bitme durumu olur mu? Kamera ile işim yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı