Samsung telefonda +18 fotoğraflara bakmak sorun çıkartır mı?

Virüs vb bişey olur mu ?


  • Oy verenlerin toplamı
    22
Babam bir keresinde yakaladı ve kızdı bu tür şeyere bakınca beynin erir demişti büyüdüğünde sapik bir insan olursun dedi bu doğru mu?

Bu tarz korkutmalar ebeveynlerin yaptığı saçma sapan hatalar. Kısa vadede hiçbir zararı yok fakat bu güne kadar kısa vadeli bu içerikleri tüketen görmedim. Yani daha açık konuşmak gerekirse zamanla bu görsellere bağımlı olursun. Bu konuda çok detaylı araştırmalar var vakat kafanı meşgul etmene gerek yok. Sadece uzun vadede zararlı olduğunu bil yeter. Gerisi sana kalmış.
 
Sen ne yaptın! O tarz içeriklere girdiğin zaman Almanya'dan FBI ajanları seni yakalarlar sonra doğru hapse girersin. Artık çok geç büyük ihtimal FBI ajanları senin yanına gelip ya tutuklacaklar ya da en az 10.000 TL'den balşayan ceza işlemi uyguluyacaklar.

Beni korkutma gerçekten öyle mi?
 
13 yaşındayım

Bende 1 yaş küçüksün. Bu arada sana hiçbir şey olmaz yeter ki saçma sapan sitelere gidip oradan oraya linklere tıklamayın. +18 içeriklere bildirim izin istediğindede kabul etmeyin. Yoksa sitelerden saçma sapan +18 bildirimler geliyor bu yüzden bildirim izinlerini kesinlikle kabul etmeyin. Eğer ailenizin bu tarz içerikleri görmesini istemiyorsanız geçmişinizi silin ve modeminizi resetleyin ekstra VPN'de kullanın. Şu an büyük ihtimalle LGS sınavına hazırlancaksın eylül ayı itibarıyla. Sana önerim bu tarz şeylere bakmaman çünkü bunu yaşayan birisi olarak söylüyorum eğer okulda çalışmayıp LGS'ye, bu tarz içeriklere bakarsanız elinizde çok şey kaybedersiniz o yüzden benim tavsiyem bu tarz içeriklere bakmamanız.

Çok derin sh*tpost çıkmasın olm buradan.

%90 olduğunu düşünüyorum ama neyse.
 
Bir arkadaş dalga geçmek içi ss attı ve aylardır girmediğim foruma girip konuya cevap yazmak istedim. Troll bu hangi 12 yaşındaki çocuğun Türkçe ve imla kurallarına bu kadar güzel kullandığı görülmüş?
 
Bir arkadaş dalga geçmek içi SS attı ve aylardır girmediğim foruma girip konuya cevap yazmak istedim. Troll bu hangi 12 yaşındaki çocuğun Türkçe ve imla kurallarına bu kadar güzel kullandığı görülmüş?

Troll değilim mesaj yazarken altta yazım denetimi var onları seçip düzelt diyorum ve düzeltiyor.

Bir arkadaş dalga geçmek içi SS attı ve aylardır girmediğim foruma girip konuya cevap yazmak istedim. Troll bu hangi 12 yaşındaki çocuğun Türkçe ve imla kurallarına bu kadar güzel kullandığı görülmüş?

Gerçek bir soru soruyorum korktuğum için buraya yazmaya karar verdim.
 

Geri
Yukarı