Sinerji Wunch sistemin neyi yükseltilmeli?

  • Konuyu başlatan Zwe1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 388
Piyasada daha kalitelileri olduğu için PowerBoost marka PSU'lar pek önerilmiyor. Ciddi bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum lakin kafanız rahat olsun istiyorsanız bütçeniz olduğunda kaliteli bir PSU alınabilir.
Vaktiniz ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
 
Valorant oynayacagım ama neden üzer ki.

Hocam Valorant optimizasyon sorunlu L3 sömüren leş bir oyun, R5 5600 ile bile ara sıra 250 FPS'in altına düşüyorum, gerçi 60 Hz oynuyorsan asla üzmez.
 
Hocam Valorant optimizasyon sorunlu L3 sömüren leş bir oyun, R5 5600 ile bile ara sıra 250 FPS'in altına düşüyorum, gerçi 60 Hz oynuyorsan asla üzmez.
144 hz oynuyorum inşallah sorun olmaz ya :/
 
144 Hz oynuyorum inşallah sorun olmaz ya :/

Hocam büyük ihtimalle olmaz, benim sistemde nispeten sorunlar var o yüzden, rezil rüsva Gigabyte B450M S2H kullanıyorum ondandır.
 
PSU değişirsen, işlemciyi 5600 ve ekran kartını 4060 yaparsan tadından yenmez. Uzun vadeli daha iyi seçim olur.
 

Bütçen çıkıyorsa şöyle bir şey önerebilirim.

Anakart'ı MSİ B450m pro max
Kasayı FSP CMT391m'e çevir
Güç kaynağı olarak MSİ mag a650bn seç

Bu şekilde 23.638 liraya geliyor, işlemcin seviye atlamış oluyor, ekran kartın da aynı şekilde. Kasa ve güç kaynağında powerbooster olarak kalmıyor.

Attığın sistemin bileşenleri de kötü değil ama 0 olarak alınacak bir sistem değil bence. O sistemi ikinci el parçalarla dizsen daha yerinde olur.
 
Daha güzel bir sistem atacağım şimdi bekleyin.

Güç kaynağını 500W yaptığın zaman sistem 16.652TL oluyor. i3 12100F 4 çekirdek olmasından dolayı çok uzun vadeli bir işlemci olmasa da oyun performansı 5600 ile birebir diyebilirim. İkisi de seni Valorant'ta üzmez. Bu sistemi alıp artan parayla ileride AM5 DDR5 sisteme geçmek için kenara para atabilirsin ya da başka bir şey için.
 
Son düzenleme:
Sistemi almışsın zaten o yüzden sistem önerisi yapmıyorum. Bu sisteme ise şu an yükseltme yapmaya gerek yok zaten yapacak bütçeniz varsa direkt daha iyi sistem almalıydınız.
 

Geri
Yukarı