SteelSeries Rival 3 vs Logitech G305

Bütçe
1500
Ürünün bazı modellerinde kronik sorun var. Kendimde yaklaşık 1 yıl kadar deneyimlediğim bir fare. Bu süre içerisinde 3 kez değişime gönderdim. Fiyatı ucuz olup önerseniz her neyse diyeceğim. HB gibi sitelerde topluluğun ne puanladığı hiçbir şey ifade etmiyor gibi bir şey. Çoğu kullanıcı neyin ne olduğunu bile bilmeden alıyor ve tam puan yapıştırıp geçiyor. Taş gibi falan da değil, yazılımı çöp. 3335 yerine truemove Core tercih etmek saçmalık. Tarafsız kaynağa HB'yi örnek göstermen...

Rival 3 tercih etme. Prime hoşuna gitmediyse PulseFire Haste'ye bak. Eğer amaç günlük kullanım ve hikaye oyunlarıysa günlük kullanım için olan farelerde işini görür.

Aslında evet, ofis faremden de memnundum hocam. Sadece makro tuşlarının olmaması, ağır olması ve de 125Hz olması dolayısıyla değiştirmek istemiştim. Ekranım 300Hz, 125Hz mouse takılıyor gibi geliyordu psikolojik midir yoksa takılma yapar mı böyle bir durumda?
(Cyberpunk, RDR2, Witcher 3 tarzı oyunlar oynuyorum genelde)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam Rival 3 yerine HyperX haste alırdım seçim sizin.

Online oyun oynamayan biri olarak o kadar fazla para vermeme gerek olmadığını fark ettim, hafif el yormayan aynı zamanda makroları da olan ucuz yollu bir mouse arayacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı