SteelSeries sonar sürekli otomatik varsayılan oluyor

Minsnicterb

Kilopat
Katılım
1 Ocak 2016
Mesajlar
908
SteelSeries sonar otomatik varsayılan oluyor, ben düzeltiyorum gene kendi kendine varsayılan oluyor. Ses karşılaştırıcısında kendi seçtiğim ayarlarda kalmasını istiyorum.
Sadece sonar özelliğinin ayarları otomatik değiştirmesini engellemek istiyorum. SteelSeries başlangıçta açılması değil.

VARSA.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Sonar otomatik varsayılan oluyor, ben düzeltiyorum gene kendi kendine varsayılan oluyor. Ses karşılaştırıcısında kendi seçtiğim ayarlarda kalmasını istiyorum.
Sadece sonar özelliğinin ayarları otomatik değiştirmesini engellemek istiyorum. SteelSeries başlangıçta açılması değil.

Eki Görüntüle 1577566

Dostum sorunu çözebildin mi?
 
Dostum sorunu çözebildin mi?
Hayır; Steelseries yazdım yine düzelmedi başka sorunlarda çıktı yeni güncellemeler saolsun. . İnatla ben diyor. Her açtığımda ayarlamam gerekiyor. Güncellenince uygulama içinden seçtiğim ses aygılarınıda kaydetmiyor. İlk gördüğü ses aygıtını seçiyor. Güncellemeyle nasıl bozuyolar anlamış değilim. Yaptığım ayarları kaydetmesini beklerdim. Hergün 1 2 dk buna ayarmak zorundayım saçma bir şekilde.
 
Hayır; SteelSeries yazdım yine düzelmedi başka sorunlarda çıktı yeni güncellemeler sağ olsun. İnatla ben diyor. Her açtığımda ayarlamam gerekiyor. Güncellenince uygulama içinden seçtiğim ses aygılarınıda kaydetmiyor. İlk gördüğü ses aygıtını seçiyor. Güncellemeyle nasıl bozuyolar anlamış değilim. Yaptığım ayarları kaydetmesini beklerdim. Her gün 1 2 dk buna ayarmak zorundayım saçma bir şekilde.

Dostum hallettim sonar Gaming haricindeki bütün ses aygıtlarını devre dışı bıraktığında otomatik bir şekilde sonarı seçiyor ayarlardan denemeni tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı