Taşınırken altyapı olmadan Turkcell internete bağlanılabilir mi?

KZYHeLLFire

Femtopat
Katılım
24 Mart 2024
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Turkcell Superonline kullanıyorum ancak modemi başka bir eve taşıyacağım. O evde Turkcell'in altyapısı var mı bilmiyorum. Altyapı olmadan internete bağlantı sağlayabilir miyim?
 
Saglayamazsin. Göknet/altyapı sorgulamasindan yeni tasinacagin evin adresini yaz. Hangisi yeşil yanıyor söyle veya Ss'i buraya at, hangi altyapı var bakayım.
 
1715534805869.png

Saglayamazsin. Göknet/altyapı sorgulamasindan yeni tasinacagin evin adresini yaz. Hangisi yeşil yanıyor söyle veya Ss'i buraya at, hangi altyapı var bakayım.
 
Türk Telekom VDSL altyapin var. 96mbps. İstersen Türk telekomdan istersende Türk Telekom altyapisi kullanan herhangi bir iss'den hizmet alabilirsin. 100mbit alırsan, muhtemel 88-96mbps arasında alırsın (iç tesisat sağlam olduğu sürece) binadaki insanlar ile konuşup, hat durumunu sor. (Sık sık gidip geliyor mu gibi) Eğer sıkıntı yok derler ise onerebilecegim bir kaç iss var. Bunlar;
TürkTelekom,Netbone,fixnet,netspeed,Turknet.
Bu şirketlerin hepsi kalitelidir. Özellikle Marmara bölgesinde isen; netbone,fixnet.
Diğer bölgeler için; Turknet,TürkTelekom en iyi iki iss'dir.
 
Türk Telekom VDSL altyapin var. 96Mbps. İstersen Türk Telekom'dan istersende Türk Telekom altyapisi kullanan herhangi bir ISS'den hizmet alabilirsin. 100Mbit alırsan, muhtemel 88-96Mbps arasında alırsın (iç tesisat sağlam olduğu sürece) binadaki insanlar ile konuşup, hat durumunu sor. (sık sık gidip geliyor mu gibi) eğer sıkıntı yok derler ise onerebilecegim birkaç ISS var. Bunlar;
Türk Telekom, netbone, FixNet, Netspeed, TurkNet.
Bu şirketlerin hepsi kalitelidir. Özellikle Marmara bölgesinde isen; netbone, FixNet.
Diğer bölgeler için; TurkNet, Türk Telekom en iyi iki ISS'dir.

Yardımların için teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı