Technopat'a Neden Üye Oldunuz?

Zamanında aile dostumuzun oğlu -benim de iyi bir arkadaşımdır- bilgisayarına format attırmış bir tanıdığına. Ondan sonra "windows-upt" zararlısını bulaştırmış. Zemana Anti-Malware gibi programlarla hallettim. Önceden zaten 1-2 senedir forumu seyrediyordum. Recep Abi'yi de CHIP dergisinden -Temmuz 2008 sayısı, PS3 için HDD değişimi- tanımıştım zaten. Babam o zamanlar acayip CHIP dergisi okurdu. Ben de bir bakayım demiştim. Ve sonrasında teknolojiye ilk adımlarımı attım. Recep Abi buraya mesaj yazınca "Hurraaa!" diyerek foruma daldım.
 
Valla bilgisayarımda bir sorunla karşılaşıyordum ve sorunu Google'a yazıyordum. Sonra herhangi bir siteye tıklıyordum. Sürekli çoğu sitede bu Technopat sitesi açılıyordu. Baktım teması falan güzel, her şey çok sade ve net anlaşılıyordu. Benim hoşuma gitmeye başladı zamanla. Sonra tekrar bir sorun olduğunda sorunumun sonuna technopat yazıyordum. Öyle öyle bu siteyi öğrendim sonrasında da hemen üye olup sorunlarımı Google'da değil burada aramaya başladım.
 
Eski üyelerin çoğu "Ekran kartı tercih rehberi" konulu bir video ile Recep Baltaş'ı tanıdı, meşhur LEVEL zamanları... O zamanlar ekran kartı satın almak hakkında bulabileceğiniz net bir kaynak yoktu ne yalan söyleyeyim.

Recep Abi'nin o videosunu izledikten sonra ekran kartları hakkında ciddi oranda işe yarar bilgilen edinmiştim. Elindeki stok GPU'lar öyle şaşalı geliyordu ki aklımı başımdan almıştı :) O gün bu gündür forumdan bir an olsun kopmadım.
 
Teknoloji alanında kendimi geliştirmek için üye oldum. Technopat ile ilk olarak Youtube'da tanıştım. Daha sonra bu siteyi buldum. Burada hoş vakit geçiriyorum. Rehberler, haberler, makaleler, videolar derken Technopat'ta güzel zaman geçirebileceğimi anladım. Böyle bir topluluk içerisinde olmanın bana verdiği hazzı düşünemezsiniz:)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı