Vasıfsız eleman hangi işlerde çalışabilir?

kurtcobain1

Centipat
Katılım
4 Aralık 2022
Mesajlar
539
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Borçlarımı kapatmak için 6 ay para kazanmam lazım. (tabii işe girerken 6 ay çalışacağım demeyeceğim). Çıraklık harici hangi işlerde çalışabilirim? İlk işim olacak. Geçenlerde bir iş buldum fakat başvurmadım. İş tanımı şöyleydi, sabit gece vardiyası ve kocaman bir Gross'da reyon düzenleme, sayım vs. yaptıracaklardı muhtemelen. 22.30 - 6.45 arasıydı çalışma saatleri. Servis var fakat güzergaha uymazsam yol ücreti veriyorlardı ve servis güzergahına uymazsam 2 vesaitle gitmem gerekiyor iş yerine. Sizce dayanılır mı? Hem sabit gece vardiyası hem de 2 vesait, geç kalmam fakat 2 vesait zorlayabilir her gün. Sizce nerelerde çalışabilirim? Fabrikaya girsem daha mı iyi? Şartları nasıldır? Daha önce bir işte çalışmadığım için gece vardiyası beni zorlar mı? 18 yaşındayım.
 
Bulunduğun şehrin OSB'deki fabrikalarını araştır, genelde vasıfsız eleman arıyorlar. Fakat çalışma şartları hakkında ne istediğini bilmiyorum, her hafta vardiyan değişebilir. Ben de 18 yaşındayım, bu yaz bir fabrikaya girmeyi düşünüyorum.
 
Pizzacı olabilir veya başka bir fastfood zinciri, 8 saat. Hem kendinede vakit ayırmış olursun.
Bir hizmet sektörüne girmeyi planlanıyorum hocam. Garsondur, komidir, Fastfood zinciri veya market zincirleri bana göre değil. Ayrıca lise mezunu da değilim. Kasiyer belki olur da o da küçük ihtimal zaten deneyimsiz kasiyer zor alıyorlar. Genelde fabrika sektöründe iş arıyorum. Bu bahsettiğim gross market işi ise istisna yani ilgimi çekti.

Bulunduğun şehrin Osb'deki fabrikalarını araştır, genelde vasıfsız eleman arıyorlar. Fakat çalışma şartları hakkında ne istediğini bilmiyorum, her hafta vardiyan değişebilir. Ben de 18 yaşındayım, bu yaz bir fabrikaya girmeyi düşünüyorum.

Bende oraları düşünüyorum, genelde vardiyalı oluyorlar zaten, makine durmasın diye. Ama çalışma ortamı nasıldır bilmiyorum bazı şüphelerim var.
 

Geri
Yukarı