VGN F1 Pro vs VXE R1 Pro Max vs ASUS ROG gladious 3 aimpoınt

CapSef

Hectopat
Katılım
24 Mart 2019
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, 2500₺ civarı bütçem var ve bu üç fare arasında kaldım. Ortalama aynı fiyata geliyorlar ASUS'un indirimi falan. Bu üçü arasından hangisini tercih etmeliyim?



 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fps oyunları için daha iyi seçenekler var. Hocam eliniz büyük mü? Ve nasıl tutuyorsunuz? Ayrıca hangi oyunları oynuyorsunuz?
 
Fps oyunları için daha iyi seçenekler var. Hocam eliniz büyük mü? Ve nasıl tutuyorsunuz? Ayrıca hangi oyunları oynuyorsunuz?
Elim 18 cm falan herhalde hocam, claw da tutuyorum palm da. Daha çok FPS ve strateji oynuyorum. Çok rekabetçi oyun oynamıyorum zaten eski HP bi farem var 3 sene önce 40₺ye aldığım. Eskidi diye yeni bir şey alacağım çok da anlamıyorum. Hep bunları önermişler. Asus da Laptopum ROG, uyumlu olurlar mı diye de koydum biraz. Hızlıca elime ulaşacak bir şey arıyorum.

Listemdekilerden iyi ve konforlu mudur? Bir de tutunca hissiyatı kaliteli midir diğerlerine göre?
 
Hocam hepsinden memnun olursunuz da DeathAdder ergonomik bir tasarıma sahip. Bazı hatta çoğu kullanıcı avucunun içi boş kalınca elinin yorulduğunu söylüyor. DeathAdder avucun içini çok güzel doldurur elinizi saldığınız zaman fare tutar gibi olur yani elinizi. Yani rahat etmesi en rahat fare bence piyasadaki. Ancak ciddi şekilde Valorant veya CS oynuyorsanız ASUS hariç diğer ikisini alabilirsiniz. ASUS kötü diye demiyorum bunu yanlış anlamayın DeathAdder'in muadili olduğu için onu alacağınıza DeathAdder alırsınız gerek yok yani bence. Hocam malzeme kalitesi olarak evet hepsinden iyidir. Hepsinden de rahattır.
 

Geri
Yukarı