Windows 11 indirmede kaldı

Mehmet Kaan71

Picopat
Katılım
25 Eylül 2023
Mesajlar
103
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1715517790884.png


Ben Windows 11 güncelliyordum Windows update kısmından ama güncellerken internet bir anda gitti ve geri geldiğinde böyle kaldı bekliyorum hiçbir şey olmuyor kapatıp açıyorum bilgisayarı aynı böyle duruyor nasıl iptal edip dosyalarım gitmeden Windows 11 güncellerim?
 
Yok yükseltme yapmanıza yardımcı oluyor. Dosyalarınız ve uygulamalarınız kalır. Zaten gitme gibi bir durum varsa size yükseltmeden önce haber veriyor.
tamamdır yapıyorum ama şimdi bu indirme ekranı gitti bildirimler kısmında güncellemeniz yapılıyor ve indiriliyor yazıyor
1715520338524.png


Yok yükseltme yapmanıza yardımcı oluyor. Dosyalarınız ve uygulamalarınız kalır. Zaten gitme gibi bir durum varsa size yükseltmeden önce haber veriyor.
bide hocam hızlı inermi bu 2.5 mb ortalama internet tahmini kaç saat veya dakika sürer
 
Eki Görüntüle 2193790

Ben Windows 11 güncelliyordum Windows Update kısmından ama güncellerken internet bir anda gitti ve geri geldiğinde böyle kaldı bekliyorum hiçbir şey olmuyor kapatıp açıyorum bilgisayarı aynı böyle duruyor nasıl iptal edip dosyalarım gitmeden Windows 11 güncellerim?

Keşke Windows 11 yüklemeseydiniz çok sorunlu bir işletim sistemi. Arka planda çok güç tüketmesi de cabası. Oyunlarda düşük performans sorunları ile karşılamanız olası. Windows 10 desteği kesilince kursaydınız emin olun acayip mantıklı olurdu ama kuruyorsunuz madem ne diyelim güle güle kullanın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
şuanlık kurulumu durdurabilirim cidden çok sıkıntılımı?
Kurulumu görev yöneticisi aracılığı ile durdurabilirsiniz evet sıkıntılı bir işletim sistemi nedenleri saymakla bitmiyor 3 ay önce kurmuştum PC artık ana menüde donuyordu abartmıyorum 32 GB ram birde bilgisayarım düşünün 32 lerde bile sorun çıkartıyor win 11 16 veya 8 ise hiç yüklemeyin oyunlarda düşük fps pc ana menüsünde donma kasmadan geçilmez bilgisayar gerçekler bunlar maalesef win 11 şuanda geliştirme aşamasında aslında beta bildiğiniz tam sürüm olduğuna aldanmayın win 10 desteği kesildikten sonra kurun en mantıklısı optimizasyon sorunları var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı