Windows 11'e geçilmeli mi?

Selamlar. Windows 10'dan sıkıldım ve Windows 11'e geçmek istiyorum ama aklıma takılan bir şey var. Sistemimde 4 GB RAM ve Samsung SSD var ve Windows 10 gayet stabil çalışıyor. Windows 11'e geçersem RAM kullanımı ciddi bir şekilde artar mı? Yani performansta bir düşüş olur mu?

Bir de sizce yükseltme ile mi yoksa sıfır kurulum ile mi geçmeliyim? Yani geçiş şeklim de performansa etki eder mi?
Akıl mantık işi değil Win 10 candır
 

Üreticilerin neredeyse hepsi çıkarılan programların ve parçaların stabilitesi ve kullanımını yakalayana kadar yılları geçirecek şekilde tasarlanıyor. Biz bu ürünün raya oturana kadar 4-5 seneyi alıyor neredeyse. 2015 de çıkan Windows 10 2020'lerde stabil olmaya başladı. Yani AMD 4 slot RAM takılı PC de 3600 MHz üstüne çıkamıyorum mesela dandik bir kontrolcüye sahip olduğu için BIOS güncellemeleri bekliyoruz. Üretim tarihi geçen seneye ait ve düzeltilememiş. Ben minimum 6 sene kullanırım ama yeni şeyler genelde sorunlu olarak çıkıyor. Ya da yüksek fiyatlandırmalı ürünler stabil olabilecek seviyelerde oluyor. Apple ürünleri gibi.
 
En az zaten 8 gb ram istiyor zaten en iyi derecede kullanmak için 2 slotlu 16 gb ram’e ihtiyaç var kurulmaz hocam benim PC 32 gb ama kurma gereği duymuyorum yazılımı çöp
Bendede 8 gb ram var geçsemmi diye düşündümde, 32 gb ramli sistemde bile kastığını duyunca vazgeçtim.
 
Bendede 8 gb ram var geçsemmi diye düşündümde, 32 gb ramli sistemde bile kastığını duyunca vazgeçtim.
Evet 1 kereliğine yükledim tecrübe ettim ilk çıktığında wow falan oldum sonra oyunlarda özellikle kasmalar arayüzde özellikle 1-2 saniyelik takılmalar vardı direk flash driverden win 10 kurdum 11 silip iyikide silmişim cidden çöp vasat bir yazılım ve acayip gereksiz dosyalar barındırıyor içeriğine baktım cortana mesela acayip saçma bir program.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı