Elektronik Xbox 9. nesil stormcloud Vapor Special Edition Controller 2.299 TL

Sırf mor olsun diye 3.4K vermiştim bedava fiyat. BT'de kabloluda MK11 eafc24'te oynadım BT'de 1 kere bile gecikme sıkıntısı hissetmedim zaten sürekli güncelleme geliyor.
 
Son düzenleme:
Vade farksız taksit İtopya'ya ne zaman gelecek acaba?

Ziraat Bankası Bankkart ile peşin satın alıp, vade farksız 10.000 TL'ye kadar 4 taksite bölebiliyorsunuz.
Ben de Amazon Germany'den 2.500'e siyah aldım, bugün teslim edilecek. Amazon bahar indirimlerinde kontrolcülerde daha kampanya yapılmadı belki de yapılmaz ama ben bekleyeceğim. Yaparsa da İtopya'dan daha iyi fiyat olur diye düşünüyorum. Hepsiburada sadece kırmızı modeli satıyor ama onun fiyatını aşağılara çekerse Amazon'da arkasından düşürür fiyatını😁
 
Son düzenleme:
Türkiye'de 2-2.2K arası fiyatlar Xbox kollarda uygun gözüküyor. Geçen Köln'den aldım 53 euro. %10 da vergi indirimi yatacak. 1600 civarına geliyor.
 
Pc için Xbox dongle kullanmak ne kadar faydalı bluetooth bağlantısına göre?
Hocam rekabete dayalı online bir oyun oynuyorsanız ve pinginiz de çok yüksek değilse bence dongle, bluetooth farkı hissedilir. Bana sorarsanız pc sonuçta en temizi kablo ile oynamak hem gecikme olarak hem de pille uğraşmamak adına. Bilgisayarınızda dahili bir bt entegresi varsa bt ile bir denersiniz gecikmeyi fark ederseniz dongle ya da kabloya geçersiniz. Dongle çok pahalı bence, 200tl falan olsa ben alır denerdim de 1000tl benim için dongle'a verilecek para değil sizin vardır verirsiniz yadırgamam, iyi oyunlar.
 
8BitDo Ultimate Bluetooth Amazonda aynı fiyatlara geliyor. Daha iyi olduğunu söylüyorlar. Ben kararımı verebilsem alacaktım. Bir karar veremedim.
Rehber

Alacak arkadaşlar fikir beyan etsinde birlikte karar verelim.
 

Geri
Yukarı