Xiaomi Mi TV Stick ve Mi Box Google'a giriyor mu?

İkisi de Google'a ve Google uygulamalarına giriyor, ben bir Mi Stick kullanıcısıyım. 1 yıldan uzun süre oldu alalı. Hala çok kaliteli ve sağlam çalışıyor. Google'a giriyor fakat Google yerine "Puffin Web Browser" kullanıyorum. İşimi görüyor.
Hocam konuyla alakasız olacak ama youtube ve neflix te hız ayarı var mı sizde? Benim mi sickte vardı şimdi yokta.
 
Mi TV Stick kullanıcısıyım, Google Play Store'da Chrome göremedim ama Puffin var ve iş görüyor. Puffin ile Google dahil istediğin her arama motoruna girebilirsin.
 
Send Files To TV uygulaması var. Sayesinde APK kurabiliyorsunuz cihaza. Telefonunuzdaki APK dosyasını cihaza paylaşıyorsunuz uygulama sayesinde. Sonra kendisi kuruyor. Bir de Nebula Manager uygulaması var sayesinde APK'ları ana ekranınıza ekleyebiliyorsunuz. Yoksa APK'ları yalnızca ayarlardan açabilirsiniz. Bunlarda aklınızda bulunsun istedim.
Send Files To TV uygulaması var Play Store'da. Sayesinde APK kurabiliyorsunuz cihaza. Telefonunuzdaki APK dosyasını cihaza paylaşıyorsunuz uygulama sayesinde. Sonra kendisi kuruyor. Bir de Nebula Manager uygulaması var sayesinde APK'ları ana ekranınıza ekleybeiliyorsunuz. Yoksa APK'ları yalnızca ayarlardan açabilirsiniz. Bunlarda aklınızda bulunsun istedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Bilgilere bak 😂 birisi chrome var Google var yazmış diğeri onlara gerek yok puffin yeterli yazmış. Neyse arkadaşlar anlaşılan bu Tv boxlarda Google veya chrome falan yok. Puffin falanda işlevsel değil tamamen zorundalıktan…
 

Yeni konular

Geri
Yukarı