Yanlışlıkla birinin Facebook hesabını çaldım

Başlığı görünce bi gülme geldi. Muhtemelen dayı yanlışlıkla senin telefonunu girmiş hesabına. Hesaptan çıkıp bırakın bence.
 
Başlığı görünce bir gülme geldi. Muhtemelen dayı yanlışlıkla senin telefonunu girmiş hesabına. Hesaptan çıkıp bırakın bence.

Dayının numarasını bir wp ekran görüntüsünden gördüm. (milletin karısına yazdığı mesajları atmışlar) benim numaramla alakası yok hiç benzemiyor yani yanlışlıkla yazması zor. Acaba adı çıkınca sıvışmak için hesabının numarasını değiştirip salladı mı diye düşünüyorum.
 
Merhaba kendi hesabımın şifresini yenilemek için SMS kodu istemiştim girince Ali diye bir dayının hesabına girdim. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Facebook'a nasıl ulaşıp durumu aktarabilirim?

Öncelikle dayının ailesinden birine yaz ve şifreyi ver dostum Facebook'la uğraşma.
 
AA, yazmayı unutmuşum arkadaşlar bayağı oldu kusura bakmayın. Dayının yeni numarasına yazdım pek bir şey anlamadı, dedim Facebook hesabını vereceğim sana numaranı ekleyeceğim gelen kodu söyle. "tanışalım mı?" dedi. Sinir etti beni hesabı sildim.

İyi yapmışsın :D abaza dayının aklı zaten seni şikayet etmeye yetmez. Etse de bir şey olmaz zaten telefon senin üstüne.
 
İyi yapmışsın :D abaza dayının aklı zaten seni şikayet etmeye yetmez. Etse de bir şey olmaz zaten telefon senin üstüne.
Ay yok şikayet etme konusu geçmedi bile aklımdan... Hesabı almaya uğraşmamış hem muhtemelen yeni açmıştı telefonunu değiştirince. Teşekkür ederim yanıt için 🫠

Ayrıca arkadaşlar bir şey daha eklemek istiyorum meğerse benim numaram önceden bu dayınınmış. Getcontacte bakınca gördüm Ali diye kaydedilmişim bugün de şu mernis panele bakınca hala numara onun tcsiyle duruyor. Tabii veriler güncellenirse numara bize geçer. Yani anneme sıfır numara diye ikinci el numara vermişler...
 

Geri
Yukarı