1.000TL'ye mümkünse RGB fare önerisi

Bütçe
1000 tl
Daha fazla  
Bir Gaming mouse almak istiyorum, bütçem 1000 TL. RGB olursa güzel olur ama olmazsa sıkıntı değil. Yardımcı olabilecek var mı? Sağ el ile kullanıyorum el uzunluğum orta büyük arası.

PulseFire Raid çok daha üstün.

Peki PulseFire Raid'le aynı IPS ve DPI'a sahip fakat yan tuşları 2 adet olan bir mouse önerebilir misiniz yine 1000 TL olursa sevinirim.

Peki yine PulseFire Raid gibi IPS ve DPI'a sahip fakat yantuşları 2 adet olan bir mouse önerebilir MSI'iniz yine 1000 TL olursa sevinirim.

Peki PulseFire FPS Pro nasıldır, ikisi arasında bir karşılaştırma yapsak hangisi daha iyidir?

Son düzenleme:
Peki PulseFire Raid'le aynı IPS ve DPI'a sahip fakat yan tuşları 2 adet olan bir mouse önerebilir misiniz yine 1000 TL olursa sevinirim.

Peki yine PulseFire Raid gibi IPS ve DPI'a sahip fakat yantuşları 2 adet olan bir mouse önerebilir MSI'iniz yine 1000 TL olursa sevinirim.

Peki PulseFire FPS Pro nasıldır, ikisi arasında bir karşılaştırma yapsak hangisi daha iyidir?

Dostum niye sürekli bütçenin bütün modellerini soruyorsun? Bilgili kişiler sana genellikle bütçenin kralını önerir.

Yeni konular

Geri
Yukarı