1 senede YKS'de ilk 100 bine girilebilir mi?

TYT için az çok bir şeyler biliyorum, 11. sınıf için neredeyse boş geçirdim, o yüzden şu an kendimi 0 olarak kabul ediyorum. Böyle biri son sene iyice çalışarak ilk 100 bin veya 50 bini zorlayabilir mi yoksa çok mu geç kaldım?

Sadece TYT'ye giriceksen olabilir.
 
Hocam 50 net ne, ilk 100bin ne?
Şuan full TYT çalışıyorum, ağırlıklı Matematik sonrasında fizik, kimya ve biyoloji olmak üzere, en son denememi çözmemin üstünden 2-3 hafta geçti, 1-2 gün sonra bir tane daha deneme çözeceğim.

Dediğim gibi biraz çabayla rahat yaparsınız. Ama düzenli çalışmayı aksatırsanız unutun.

@Burak İncehasan Hocam küçük bir tavsiye daha vermek isterim. AYT'ye sağlam önem verin. Özellikle 11 boş geçtiğinden öğrenmek lazım.
11. sınıf için, matematiğim iyiydi fakat fen derslerim berbattı, günde 2-3 saat ayırarak bir kaç ayda bitirebilir miyim ?
 
Bu hayatta yapılamaz diye bir şey yok. Biz sana girersin desek girebilecek misin? İlk sınava girdiğimde 1.2M falan olmuştum 1 sene adam gibi hazırlandım 90k ya çekmiştim sıralamamı. Kendine güven ve sosyal medyadan uzak dur.
 
11. sınıf için, matematiğim iyiydi fakat fen derslerim berbattı, günde 2-3 saat ayırarak bir kaç ayda bitirebilir miyim ?
Ay hesabı yalan oluyor hocam. Kendinize göre ayarlayacaksınız onu. Ben 2 sene önce sözde yazın TYT'de 75-80 net çekip ilk dönemden AYT 40 olacaktım. 😃

Yaz bittiğinde 60-65 netim vardı TYT'de.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı