20 bin TL öğrenci için laptop önerisi

Excalibur da alınmaz Monster da hocam Lenovo'nun 10 yıl önceki kalitesi bir başkaydı şu an da iyi ama kalitesi düştü.
Yani marka değil model odaklı öneri yapmayı seviyorum, markacı yaklaşım hoşuma gitmiyor. Ha evet param çoksa marka seçerim orası ayrı ancak hani şu marka böyle bu marka böyle dersek konu 100 sayfa uzar. Arkadaşın sınırlı bütçesi var, ksnin ihtiyacına uygun modeli polemik yapmadan tatlı bir şekilde seçelim ks derse o zaman tamam ama Casper bu Monster şu demek ks zaten oyun laptopu istemediği için yanlış bence. Ayrıca öğrenciler için kitap ve defter neyse laptopta benim için odur konuya gelir gelmez neden masaüstü almıyorsunuz ? Demeniz garip olmuş.
 
Yani marka değil model odaklı öneri yapmayı seviyorum, markacı yaklaşım hoşuma gitmiyor. Ha evet param çoksa marka seçerim orası ayrı ancak hani şu marka böyle bu marka böyle dersek konu 100 sayfa uzar. Arkadaşın sınırlı bütçesi var, ksnin ihtiyacına uygun modeli polemik yapmadan tatlı bir şekilde seçelim ks daha bunu açıklamadan Casper bu Monster şu demek yanlış bence. Ayrıca öğrenciler için kitap ve defter neyse laptopta benim için odur konuya gelir gelmez neden masaüstü almıyorsunuz? Demeniz garip olmuş.

Doğru söylüyorsunuz ama arkadaşın almışken biraz dayanacak bir şey alması mantıklı değil mi?
 
Doğru söylüyorsunuz ama arkadaşın almışken biraz dayanacak bir şey alması mantıklı değil mi?
Ks zaten ders için alacağım demiş o yüzden Monster ile Casper hatta gaming notebookları masaüstünü elememiz lazım bu tür konulara gireceğimize. Asus vivobook ve expertbook serisini öneririm bende 1. sayfada olduğu gibi.

20K ders çalışacak biri için fena bir bütçe değil global markalardan rahatlıkla ürün alabilir o yüzden Casper ve Monster'ı eleyebiliriz. Casper vs Monster konusu 100 sayfa gider. Tofaş vs Broadway kavgası gibi bu.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı