25 bin TL'ye kadar telefon önerisi

  • Konuyu başlatan ufu78
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 384
Bütçe
20-25k
Normalde S23FE alacaktım ama çok fazla batarya ve ısınma sorunu şikayeti gördüm. Redmi Note 13Pro almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz başka telefon var mi? Ya da 13Pro'nun eksileri ve artılari nedir?

Hocam eğer yapabilirseniz en iyisi bütçeyi 4 bin TL arttırıp S23 almak her şeyiyle harika kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar.
 
Yanlış bilgi veya düşünce
Batarya probleminden dolayı S23FE almak istemeyen biri iPhone bir de üstüne Mini modelini mi alacak? Yazmadan önce biraz düşünseydiniz keşke...

Android'lerin hepsi kalitesiz. Yazmadan önce düşünmeme gerek yok bu konu hakkında.
 
Düşünmediğin çok belli zaten, neye dayanarak kalitesiz diyorsun? Bir telefona 70-80 bin verip de yanında powerbank dolaştıran Apple fanboylarından mısın?

Bir ürünün markasına veya doğrudan kullandığı sisteme "kaliteli" veya "dandik" demen için onun en üst segmentteki ürününü bir süre kullanmış olman gerekiyor. Android'lerin ve IPhone'un en kalitelilerini kullandım. Apple'ın eski modelleri bile "alınır" dediğiniz Android telefonlardan çok çok daha akıcı ve yüksek kalitedeydi.

70-80 bin lira verip iPhone alamadığın için o parayı verebilen insanlara "Apple fanboyusun o yüzden alıyorsun" diyorsun.
 

Geri
Yukarı