3500 TL fiyat performans monitör önerisi

Bütçe
3500
Kötü monitör ghosting canavarı 200Hz de o monitör aylar sonra biter ömrü AOC 24G4Xe ondan kat kat iyi monitör

Hocam bütçeyi zorlarsan aoc 24g4xe bende kullanıyorum bunu gayet iyi hoparlörü çok iyi kontrastı parlaklığı da iyi 180 hz 1ms gtg ve içinde oyun modu fln var parlaklığı kontrastı ayarlıyo seçtiğinde ghosting yok linki

Sağolasın hocam ben de ya bu ya da asusu düşünüyorum gibi

Hm 4 5 ms biraz yüksek gibi elendi galiba
Evet hocam gtg gerçek ms değeri oluyor asus 1ms mprt yazıyor yani deil 3 4 ms aoc kendisi 0.5mprt yazıyor deil 1ms epey diye bi site vardı heralde aoc 24g4xe vs asus vp249qgr yaz karşılaştırma çıkar bu arada aoc da az özellik gözükcek fakat asus da olan teknolojilerin hepsi aoc dada var

Evet hocam gtg gerçek ms değeri oluyor asus 1ms mprt yazıyor yani deil 3 4 ms aoc kendisi 0.5mprt yazıyor deil 1ms epey diye bi site vardı heralde aoc 24g4xe vs asus vp249qgr yaz karşılaştırma çıkar bu arada aoc da az özellik gözükcek fakat asus da olan teknolojilerin hepsi aoc dada var
O zaman aocden yanasın hocam dimi

Merhaba arkadaşlar,

Çok büyük bütçem yok. 4060 8 GB'lı DDR4'lü bir sistemim var. Bütçeye uygun monitör önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe çıkarsa.

Yeni konular

Geri
Yukarı