4000TL'ye kadar gamepad önerisi

@Katipke @GRKM DUMAN o zaman şöyle diyebilir miyiz?

Benim anladığım iyi kolların çoğunu yurtdışından kovalamamız gerekiyor. Ülkemize bazıları dönem dönem geliyor, bazıları hiç gelmiyor.

Bütçe problemin yoksa en tepede Flydigi Vader 4 Pro ya da Machenike G5 Pro V2 var.
Daha uygun fiyata en iyi seçenek olarak da Gamesir Cyclone 2 ya da Manba One V2.

Bunları nereden, nasıl, kaç paraya alacağımızı kovalamak da bize kalıyor.

@Katipke @GRKM DUMAN o zaman şöyle diyebilir miyiz?

Benim anladığım iyi kolların çoğunu yurt dışından kovalamamız gerekiyor. Ülkemize bazıları dönem dönem geliyor, bazıları hiç gelmiyor.

Bütçe problemin yoksa en tepede Flydigi Vader 4 Pro'ya da Machenike G5 Pro V2 var.
Daha uygun fiyata en iyi seçenek olarak da GameSir Cyclone 2 ya da Manba One V2.

Bunları nereden, nasıl, kaç paraya alacağımızı kovalamak da bize kalıyor.

Cyclone 2 ve KK3 Max ve 8 BitDo Ultimate 3000TL bandında alınabilir ürünler.
2500TL ile GameSir Super Nova alınır.
1500-2500 arası bütçede ise Fantech Shooter 3 ve 8BitDo 2C bakabilirsin.

KK3 Max Gaming. GenTR üzerinden. Diğer Gulikit ürünleri de aynı yerden alınabilir.
Cyclone 2 - Super Nova yani GameSir ve 8 BitDo ürünleri Gizala'dan alınabilir.
Fantech Shooter 3 alacaksan da Wraith E-sports üzerinden alabilirsin.

Machenike ürünleri gene güzel fena değil ama şu an yeni ürünler gelmişken piyasaya gereğin üstünde satılıyorlar. Machenike G5 V2 mesela 3000TL bandında olsaydı eğer Cyclone 2 ve KK3 Max'in yanına koyulabilirdi.

Yurt dışında tabii daha fazla seçenekler var ben Türkiye içindeki seçenekleri söylüyorum.

@Katipke @GRKM DUMAN hocam ben gamepad konusunda diğer başlıklardaki yorumlarınızı da okuyarak şöyle bir kanaate vardım.
Avrupa taraflarına gitme durumum olduğunda Flydigi Vader 4 Pro alacağım.
Türkiye'de de Gamesir Cyclone 2 ve Gulikit KK3 Max ikinizin de sürekli övgüyle bahsettiği iki model. Sizin de belirttiğiniz gibi;
Cyclone 2 standı var, altında 2 adet makro tuşu var ve gerçek mekanik tuşları var.
Diğerinin standı yok, mekanik görünümlü içi membran yapılı tuşları var ama altında 4 adet makro tuşu var.
Jiroskop özellikli bir gamepad hiç kullanmadım ve kullanarak araba yarışı oynamak istiyorum.

Sorum şu hocam:
Jiroskopta hangisi daha iyidir?
Makro tuşları hangi tarz oyunlarda önem arz ediyor ve KK3 Max'ın altta ekstra 2 makro tuş bulundurması oynanışta gerçekten bir fark yaratır mı?

Daha çok hikayeli oyunlar, araba yarışı ve Mortal Kombat gibi dövüş oyunları arşivledim ve sırayla oynamak niyetindeyim. "Bunları oynarken 4 tane makro tuşuna zaten çok ihtiyacın olmaz. 2 tane de işini görür." derseniz Cyclone 2 yapıştırıcam. Çok teşekkürler.

@Katipke @GRKM DUMAN hocam ben gamepad konusunda diğer başlıklardaki yorumlarınızı da okuyarak şöyle bir kanaate vardım.
Türkiye'de de Gamesir Cyclone 2 ve Gulikit KK3 Max ikinizin de sürekli övgüyle bahsettiği iki model. Sizin de belirttiğiniz gibi;
Cyclone 2 standı var, altında 2 adet makro tuşu var ve gerçek mekanik tuşları var.
Diğerinin standı yok, mekanik görünümlü içi membran yapılı tuşları var ama altında 4 adet makro tuşu var.
Jiroskop özellikli bir gamepad hiç kullanmadım ve kullanarak araba yarışı oynamak istiyorum.

Sorum şu hocam:
Makro tuşları hangi tarz oyunlarda önem arz ediyor ve KK3 Max'ın altta ekstra 2 makro tuş bulundurması oynanışta gerçekten bir fark yaratır mı?

Daha çok hikayeli oyunlar, araba yarışı ve Mortal Kombat gibi dövüş oyunları arşivledim ve sırayla oynamak niyetindeyim. "Bunları oynarken 4 tane makro tuşuna zaten çok ihtiyacın olmaz. 2 tane de işini görür." derseniz Cyclone 2 yapıştırıcam. Çok teşekkürler.
Gyro cyclone 2'de çok beğenilmiyordu. Jiroskop ile yarış oyunu oynamak için en iyi seçenek sanırsam dualsense, genelde kısas olarak alınan kol bu konularda kendisi

Aşırı kötü değil cyclone 2'deki de ama çok iyi de değil

Sorum şu hocam:

Gyro istiyorsan Blitz 2 bu alanda en iyisi en başarılısı hocam. Yorumlarını bi incele derim. Hemde fiyatı uygun,

Anladım. Ben o zaman Cyclone 2 alacağım. Jiroskopdan beklentim mükemmel bir hassasiyetle çalışması değil zaten. Cyclone 2'nin oynanamayacak kadar kötü değildir diye düşünüyorum.

KK3 Max'ın altında 4 makro tuş bulunması benim oynayacak olduğum oyunlar için bana bir üstünlük sağlamıyor diye yorumladım.

Anladım. Ben o zaman Cyclone 2 alacağım. Jiroskopdan beklentim mükemmel bir hassasiyetle çalışması değil zaten. Cyclone 2'nin oynanamayacak kadar kötü değildir diye düşünüyorum.

KK3 Max'ın altında 4 makro tuş bulunması benim oynayacak olduğum oyunlar için bana bir üstünlük sağlamıyor diye yorumladım.
Bugün f1 için bir jiroskop ayarlamayı deneyip nasıl çalıştığını söyleyeceğim kendim için, son denediğimde direksiyona atayamamıştım ama fena çalışmıyordu yanlışlıkla sağ sticke atamışım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı