5.000 TL'ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

Bütçe
4000₺

emir_12330

Kilopat
Kardeşime hediye alacağım, uzun zamandır da bakmıyordum piyasaya. Çok fazla yeni ürün çıkmış biraz kafam karıştı açıkçası. Şöyle Max 4000-5000₺ bandında daha altında olursa çok daha iyi olur. Oyun için üzmeyecek kaliteli uzun ömürlü bir kulaklık var mıdır?

Kardeşime hediye alacağım, uzun zamandır da bakmıyordum piyasaya. Çok fazla yeni ürün çıkmış biraz kafam karıştı açıkçası. Şöyle Max 4000-5000₺ bandında daha altında olursa çok daha iyi olur. Oyun için üzmeyecek kaliteli uzun ömürlü bir kulaklık var mıdır?

O fiyata kulaklık alınmaz bence ama ucuzdan ararsanız Redmi Buds'ya da Samsung serileri asla üzmez. Apple AirPods alınabilir.

Yanlış bilgi
Oyun için demiştim ama bilgisayarda kullanacak. Bütçeyi aşan önerilere de açığım değerlendirmem için fikir olsun.

Bilgisayarda Bluetooth yoksa kullanamaz. Bazı bilmeyenler çıkabiliyor ondan söyleyeyim dedim. Onun dışında çok pahalı bir şeye ihtiyaç olduğunu sanmıyorum kulak içi kullanıcaksa.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu kulaklığı kullanıyorum 3 aydır kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı ve hatta ben aldıktan sonra 2 arkadaşım daha bu kulaklıktan aldı bir bak derim.

Evet biraz baktığımda ben de bunu görmüştüm normalde HyperX Cloud3 alacaktım, bir tık daha pahalı ama galiba bu daha iyi ona göre.

Arctis7 ve Arctis7X+ arasındaki fark nedir?

SS Nova 5 var, 5500 şu an fiyatı, bütçe biraz esnerse tavsiye edebilirim, bir süredir ben de araştirmadayim ve oldukça güzel yorumlar var.

Bilgisayarda Bluetooth yoksa kullanamaz. Bazı bilmeyenler çıkabiliyor ondan söyleyeyim dedim. Onun dışında çok pahalı bir şeye ihtiyaç olduğunu sanmıyorum kulak içi kullanıcaksa.
Dongle'li 2.4 GHz bağlantılı kulaklıklar var ya güzel kardeşim, niye durduk yere sallıyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı