540 Hertz monitör alınır mı?

240 FPS alırsan öp başına koy lafına katılmıyorum FPS oyunlarında zaten çoğu oyun bilgisayarı yaklaşık 300-500 FPS alıyor. Arkadaşın durumuna bakılırsa o FPS'leri alacak PC'nin bulunduğunu düşünüyorum.
Dostum sen nerde yaşıyon ? Hangi gezegende. Marsta mı ? Ufak at da civcivler yesin God Of War Ragnarokta al bakalım 300 - 500 fps. 😂

Şu an 32 inç 240 Hertz 4K OLED kullanıyorum. Hikaye oyunlarında gayet tatmin ediyor lakin rekabetçi oyunlarda 32 inç olduğundan dolayı biraz büyük kaçıyor.

Neden 540 Hertz düşünüyorsun diyeceksiniz. Çünkü çok şükür bütçe konusunda 540 Hertz'e gücüm yettiği için almışken en iyisi olsun istiyorum. Zaten bunu aldıktan sonra bir daha monitör yükseltme derdim de olmayacak.

Siz ne düşünüyorsunuz? 2. monitör olarak 540 Hertz bir monitör alınır mı? Yoksa 32 inç monitörden devam mı etmeliyim?

Hepinize çok teşekkür ederim şimdiden. İyi sosyaller dilerim.

Merhaba dostum
İlk önce söyle başlayım aşağı yukarı 2 senedir CS:GO CS2 oyuncusuyum eğer gerçekten hard oynamak istiyorsan alabilirsin eğer FACEIT veya Valorant'ta yüksek elolara sahip biriysen alabilirsin ama CS2 de mm kasıyorsan veya Valorant'ta düşük bir ranktaysan almanı tavsiye etmem
Ben BenQ Zowie XL2586X 540Hz kullanıcısıydım
Alabileceğin en iyi FPS monitörü BenQ Zowie'dir aksini iddia edebilecek kimse yok çünkü ASUS bu konuda BenQ Zowie ile yarışacak bir monitör markası değil bunlara diğer markalarda dahil
OLED'le TN panel çok farklı konumlarda lütfen buraya dikkat edin 480Hz OLED kullanıcısı FPS oyunlarında ani dönüşlerde reaksiyonlarda görüntünün bozulduğunu söylüyor benim bir yakınım
2 seneyi aşkındır BenQ Zowie kullanıyorum dostum eğer alacaksan ya bu markayı al ya da hiç alma
Eğer CS2 de şu anda 540Hz'yi beslemen içinmin 600 FPS altına düşmemen lazım
Not: BenQ Zowie XL2586X monitörü sadece Windows 11 ile kullanabilirsiniz Windows 10'da 60Hz dışında hiçbir Hz farkını desteklemiyor bu konuyu göz önünde bulundur.

Şu an 32 inç 240 Hertz 4K OLED kullanıyorum. Hikaye oyunlarında gayet tatmin ediyor lakin rekabetçi oyunlarda 32 inç olduğundan dolayı biraz büyük kaçıyor.

Neden 540 Hertz düşünüyorsun diyeceksiniz. Çünkü çok şükür bütçe konusunda 540 Hertz'e gücüm yettiği için almışken en iyisi olsun istiyorum. Zaten bunu aldıktan sonra bir daha monitör yükseltme derdim de olmayacak.

Siz ne düşünüyorsunuz? 2. monitör olarak 540 Hertz bir monitör alınır mı? Yoksa 32 inç monitörden devam mı etmeliyim?

Hepinize çok teşekkür ederim şimdiden. İyi sosyaller dilerim.

240Hz 4K OLED bir monitorun yerini asla tutamayacağını düşünüyorum, monitöre yakın oynuyorsanız uzaklaşmayı denemek daha doğru bir tercih olur. Ayrıca OLED monitorden TN monitöre geçeceksiniz, renk doğruluğu gibi konularda bir OLED kullanıcısını TN panel memnun etmeyebilir.

Merhaba dostum
İlk önce söyle başlayım aşağı yukarı 2 senedir CS:GO CS2 oyuncusuyum eğer gerçekten hard oynamak istiyorsan alabilirsin eğer FACEIT veya Valorant'ta yüksek elolara sahip biriysen alabilirsin ama CS2 de mm kasıyorsan veya Valorant'ta düşük bir ranktaysan almanı tavsiye etmem
Ben BenQ Zowie XL2586X 540Hz kullanıcısıydım
Alabileceğin en iyi FPS monitörü BenQ Zowie'dir aksini iddia edebilecek kimse yok çünkü ASUS bu konuda BenQ Zowie ile yarışacak bir monitör markası değil bunlara diğer markalarda dahil
OLED'le TN panel çok farklı konumlarda lütfen buraya dikkat edin 480Hz OLED kullanıcısı FPS oyunlarında ani dönüşlerde reaksiyonlarda görüntünün bozulduğunu söylüyor benim bir yakınım
2 seneyi aşkındır BenQ Zowie kullanıyorum dostum eğer alacaksan ya bu markayı al ya da hiç alma
Eğer CS2 de şu anda 540Hz'yi beslemen içinmin 600 FPS altına düşmemen lazım
Not: BenQ Zowie XL2586X monitörü sadece Windows 11 ile kullanabilirsiniz Windows 10'da 60Hz dışında hiçbir Hz farkını desteklemiyor bu konuyu göz önünde bulundur.
Açıkçası yüksek elolarda değilim fakat başlamayı düşünüyordum rank kasmaya. O yüzden alasım geliyor. Bu arada aklımda asusun 540 hertzi vardı. Zowie ile farkı nedir ? İkisi de TN panel ve 540 hertz. Zowie'ye extradan para vermeye değecek neyi var ki ?

Açıkçası yüksek elolarda değilim fakat başlamayı düşünüyordum rank kasmaya. O yüzden alasım geliyor. Bu arada aklımda ASUS'un 540 Hertz'i vardı. Zowie ile farkı nedir? İkisi de TN panel ve 540 Hertz. Zowie'ye extradan para vermeye değecek neyi var ki?

Hocam TN panele gecerseniz cok şey kaybedersiniz ozellikle goruntu olarak. Ayrıca su anki monitorunuzun gecikme suresi cok daha iyi diger tum panellerden yani bu da iyi bir artı bence devam edin OLED'den.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı