Amazon Prime Gaming mayıs ayının ücretsiz oyunlarını açıkladı

Eleştir fakat yerinde bir eleştiri yapmak lazım. Bu adamlar sana kalkıpta AAA oyun veremez. Haksızsın demiyorum. Fakat haksız olduğun yer Epic'te veya Steam'de ücretsiz verilmiş oyunun buradada ücretsiz verilmesine laf yapman. Ki Prime da sadece Prime Gaming yok.
AAA isteyen yok hocam kaliteli indie oyun versin oda olur. Forgetten City gayet iyi mesela oynamak için fırsatım olmuş oldu bu ay. Ama bayağı saçmaladı son zamanlar mesela Fallout 76 veriyor daha önce vermesine rağmen prime gaming.
 
Ne güzel emoji atıyorsun öyle hahaha. Aynen bak çıktım çıkmıyor. Çok komiksiniz en komik kısım ise para verdiğim bir üyeliğin sözde ücretsiz verdiği oyunları eleştirince sizler tarafından linç yemem.

Parasını verdiğim üyelikte verilen oyunları eleştiriyorum bundan normal ne var? Ha PS Plus ha Amazon Prime. İkisi de para karşılığı sana oyun veriyor burada PS Plus oyunlarını elestirseydim eminim böyle hoplamazdiniz. Ne tuhafsiniz?

Dostum verdiğin Prime üyelik parasıyla sana Tetris bile vermesi bedavaya mucize boş ver sen 400 oyunluk kütüphanene göz at bir şeyler bulursun oynayacak :D
 
Her ay saçma sapan oyunlar vermesindense kaliteli oyunlar vermesi iyidir. Ki oyun da vermek zorunda değil alışverişte öncelik, video servisi, Twitch aboneliği üzerine bir üyelik ekstrası oyun. Çöp yazan 40 liraya bu devirde bir damacana su alamayacağını bilmiyor herhalde.
 

Geri
Yukarı