Hocam güncelleme yaptıktan sonra girebiliriz beraber. Ben de yeni başlıyorum, pek bilmiyorum. Bahse konu modla ilgili bilgim yok ama.Normal island haritasında modlu şekilde oynayacak arkadaş arıyorum sıfırdan başlayacağım.
Hocam güncelleme yaptıktan sonra girebiliriz beraber. Ben de yeni başlıyorum, pek bilmiyorum. Bahse konu modla ilgili bilgim yok ama.
Olur hocam. Benim oyun Epic Games üzerinde. Beraber oynama noktasında sorun olmaz sanırım.Bende yeni başlıyorum o kadar usta değilim birlikte öğrenebiliriz.
Olur hocam. Benim oyun Epic Games üzerinde. Beraber oynama noktasında sorun olmaz sanırım.
Eğer 3.kişi isterseniz bende gelebilirim.
Yaş aldı başını gidiyor benim ama şimdiye kadar yaş olayına hiç takılmadım doğrusu. Benim için sorun olmaz.Hocalarım yaş 15 ama sorun olmaz değil mi sizin için belki istemiyebilirsiniz.
Hocam güncelleme yaptıktan sonra girebiliriz beraber. Ben de yeni başlıyorum, pek bilmiyorum. Bahse konu modla ilgili bilgim yok ama.
Hocalarım yaş 15 ama sorun olmaz değil mi sizin için belki istemiyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.