Steam'de BF3 linki atar mısınız? Oradan indirsin arkadaş madem biliyorsunuz yardımcı olun biraz.Steam'den indirseydiniz böyle sorunlarla karşılaşmazdın.
Çok akıllısın harcandığını düşünüyorum. Şimdi bize BattleField 3'ün Steam linkini at da oradan indirelim. Kesinlikle oyun Origin'e özel değil, kesinlikle Steam'de var ve sadece sana özel gözüküyor.Steam'den indirseydiniz böyle sorunlarla karşılaşmazdın.
Ahhh vurmana gerek yoktu.Çok akıllısın harcandığını düşünüyorum. Şimdi bize BattleField 3'ün Steam linkini at da oradan indirelim. Kesinlikle oyun Origin'e özel değil, kesinlikle Steam'de var ve sadece sana özel gözüküyor.
O sorunun aynısını bende yaşamıştım, farklı bir tarayıcıdan girin battlelog'a açılacaktır oyun.Origin'den Battlefield 3 indirdim, oyuna girerken battlelog EA sitesine atıyor.
Oradan da giriş yapıp oyuna girmeye çalıştığım zaman "initalizing" de kalıyor, oyuna girmiyor.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Oyun hiç açılmıyor abi, Origin'den girdikten sonra Battlelog EA sitesine atıyor. Ordan girdiğim zaman oyun açılmıyor. Başka biryerden de giriş yokOyunda mı? sitede mi?
Oyun hiç açılmıyor abi, Origin'den girdikten sonra Battlelog EA sitesine atıyor. Oradan girdiğim zaman oyun açılmıyor. Başka bir yerden de giriş yok.
Sorunu çözebilmiş olan birisi var mı? Aynısı sorunu yaşıyorum, 3 kez silip tekrar yükledim. VPN denedim. Farklı tarayıcı denedim. Yine initializing kısmında kalıyor.Sorunu çözdün mü dostum? Aynı sıkıntı bende de var.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.