Battlefield, FIFA gibi oyunlarda kasmayan GTX 1050 notebook Minectaft'da kasıyor

Daha fazla  
Battlefield 3 oynuyorum 60 FPS'in altına düşmüyor. FIFA oynuyorum hep 60 FPS'in üstünde. Ama Minecraft oynarken 50 FPS'i zor görüyorum. Çok saçma değil mi sizce de. Ekran kartı GTX 1050.

Battlefield 3 oynuyorum 60 FPS'in altına düşmüyor. FIFA oynuyorum hep 60 FPS'in üstünde. Ama Minecraft oynarken 50 FPS'i zor görüyorum. Çok saçma değil mi sizce de. Ekran kartı GTX 1050.
kedi technopat.png

Sistemini tamamen yaz.

Intel HD Graphics ile oynuyor olabilirsiniz oyunu yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi ile çalıştırın ve OptiFine kurmayı deneyin çok işe yarıyor.

Bunu nasıl yapacağım?

Sağ tık yapın NVIDIA Denetim Masası'na girin orada masaüstü kısmına tıklayın " bağlam menüsüne grafik işlemci ile çalıştır" seçeneğini tikleyin sonra oyuna sağ tıklayın orada grafik işlemci ile çalıştır sonra yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçin. İsterseniz NVIDIA Denetim Masası program ayarları kısmından hangi programı hangi GPU'nun çalıştıracağını seçebilirsiniz.

OptiFine indirmek için oynayacağınız sürümü bakın sonra optifine.net sitesinden indirin sonra Vırus Total ile taratın açmadan önce kesinlikle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı