Clash Royale saçmalığı

Hocam squad busters başlayabilirsiniz, aynı durumdan bende şikayetçiyim.
Squad Busters rezalet bir oyun, yeni başlayanlar ile para basanların eşleştiği saçma bir sistemi var. Adam 3 seviye kahramanla savaşırken sen 1. seviye kahramanı 2 yapayım diye uğraşıyorsun.

Online olan tüm mobil oyunların devri bitti artık, hepsi p2w düzeyde. Oynamayın daha iyi.
 
Görünüm satarak edecekler, nasıl Riot Games bu şekilde para kazanıyorsa aynısını onlar da yapabilir ama işlerine gelmiyor, p2w sistemi kısa sürede daha çok para kazandırıyor.
İstemiyorsanız oynamayın. Hele birisi 8 sene oynadım demiş. 8 sene boyunca hayatınızda önemli bir gelişme olmadı mı veya 8 sene boyunca oyun p2w değil miydi.
 
Keşke bu oyunu bu duruma sokan kişi karşımda olsa. O kadar çok sövmek geliyor ki içimden.

Bir tek bende mi oluyor anlamadım karşıma bot geliyor normal şekilde karşılıklı kart atıyoruz sonra bir bakıyorum adam kulemin önüne bir sürü kart yığıyor ben ise hala iksirin dolmasını bekliyorum. Ne ara o kadar iksiri dolmuş anlamıyorum.

Sonra belirli bir yere kadar rahat ulaştım ama sonrası her oyun karşıma destemin antisi geliyor her oyun ya bıktım artık. Oyun ilerlememizi istemiyor.

Zaten marketin %90'ı parayla alınıyor. Şimdi bazı kişiler diyor pay to Win değil taktik oyunu falan filan. Kartlarım 11-12 seviye karşıma 13-14 seviye kartları olan adam geliyor. Adam kötü şekilde atsa bile benim kartımı öldürüyor.

Bir zamanlar iyi ve zevkliydi ama artık bu oyuna ve supermoney şirketine nefret kusuyorum.

Umarım konu onaylanır. O kadar yazdım.

Bu yazıyı 4970KUPAya 3kere gelip tam 1kazansam yeni arena dediğimde iksir kusan yüksek seviyeli kartlar ve antı deste kullanan adamlarla karşılaşıp 4900e düştükten 5dakika sonra görmem. Supercell P2W oyun yapıyor hep, oyun içi alımlar çok pahalı ve fazla. Eğer oyuna para yatıramıyorsan çoğu kişi en az 1ay önünde oluyor.
 
Şu an için öyle hocam. 8 yıl bu oyunu oynadım düşünün yani.
Ben 10 yıl CoC oynadım her sene aynı muhabbet oyuna sürekli yeni köy binası ekleyip durdular, sürekli savaş bina bas bekle moduna döndü üstüne bir de altın bilet muhabbeti çıkınca oyun tamamen p2w oldu, o hesabı öyle bıraktım.
 
İstemiyorsanız oynamayın. Hele birisi 8 sene oynadım demiş. 8 sene boyunca hayatınızda önemli bir gelişme olmadı mı veya 8 sene boyunca oyun p2w değil miydi.
Bağımlılık diye bir şey var hiç duydunuz mu hocam?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı