Cloud 3 az ses verme sorunu neden olabilir?

Hocam selamlar bende 07.07.2024 itibari ile kullanıyorum 3 gündür yani test ettim silip yüklemediğim program kalmadı ufak sesleri kasmanız imkansız ben PUBG de kullanmak için almıştım fakat oyun performansı leş. PUBG'ye giriyorum 200M ileride çatışanlar 10M yanımdaki ayak seslerini engelliyor. JD-711 çöp kulaklığım bile daha iyi ses veriyor. Windows seslerinden loudness equalization, Hz ayalarları her şeyi yaptım tık yok kulaklıkta. Kendim ateş edince inanılmaz fazla ses çıkıyor veya bana mermi çarpınca ateş edilen tarafın silah sesini duyamıyorum çözümünü bulamadım. İade talebini oluşturdum oynayan insanlar Cloud 2 denememi söyledi.

İade talebin onaylanır çünkü benimki onaylandı. Sesler az geliyor diye oluşturmuştum talebi. Şu an Cloud 2 kullanıyorum ve çok memunum.

Dostum denetim masası ses kısmında loudness e.q ayarını bırak komple geliştirme kısmındaki tiklerin gözükmemesi lazım Cloud III düzgün bir şekilde kurulduysa. Uzamsal olarak DTS kullan microsoft store'den satın alıp, yazılımını sil tekrar yükle ve içindeki DTS özelliğini kapat, dediğim programı kur, programın sağ tarafında ses uzmanları tarafından her kulaklık için en iyi ve ayrı ayrı E.Q ayarlarını içeren ''Auto E.Q'' tuşu var, ona basıp Cloud III E.Q ayarlarını programa entegre et çok iyi performans alırsın.
Hocam kulaklığı iade ettim, dediğinizi ve yukarıda attığınız videodaki uygulamaları uyguladım. Microsoft store dan indirip lisanslı fln olaylar bişey yaptım yaramadı yordu saldım. EQ ayar fayda etmiyor kendim ateş edince sanki cephede top ateşler gibi yüksek ses çıkıyor faydası yok yani windows seslerini bile 20 de kullanıyordum ama oyunlarda çok ses kısık oluyordu cidden yordu saldım. Teşekkürler geri bildirim için belki deneyen olur işe yarar. Etrafımda bazı oyundan tanıdıklarım tak çalıştır yaptığını hiç bi ayarla uğraşmadığını söyledi hatta içlerinden biri kırmızı usb girişine taktım direkt sorunsuz kullanıyorum dedi.

İade talebin onaylanır çünkü benimki onaylandı. Sesler az geliyor diye oluşturmuştum talebi. Şu an Cloud 2 kullanıyorum ve çok memunum.
Bananda ilk cloud 2 önermişlerdi de çevremdekilerin kullanımına bakıp almıştım hayal kırıklığı oldu bi tık moral bozdu çok kişi de yazmış ürün yorumlarına.

Son düzenleme:
Hocam kulaklığı iade ettim, dediğinizi ve yukarıda attığınız videodaki uygulamaları uyguladım. Microsoft Store'dan indirip lisanslı falan olaylar bir şey yaptım yaramadı yordu saldım. EQ ayar fayda etmiyor kendim ateş edince sanki cephede top ateşler gibi yüksek ses çıkıyor faydası yok yani Windows seslerini bile 20 de kullanıyordum ama oyunlarda çok ses kısık oluyordu cidden yordu saldım. Teşekkürler geri bildirim için belki deneyen olur işe yarar. Etrafımda bazı oyundan tanıdıklarım tak çalıştır yaptığını hiçbir ayarla uğraşmadığını söyledi hatta içlerinden biri kırmızı USB girişine taktım direkt sorunsuz kullanıyorum dedi.

Bananda ilk Cloud 2 önermişlerdi de çevremdekilerin kullanımına bakıp almıştım hayal kırıklığı oldu bir tık moral bozdu çok kişi de yazmış ürün yorumlarına.

Cloud 3 sorunlu bir model Reddit vs birçok yabancı ve yerli forumda hep aynı şikayetler. Kısaca o kulaklık olmamış. Bunun nedenini de HP firmasına satılmasından kaynaklandığını düşünüyorum.

Cloud 3 sorunlu bir model Reddit vs birçok yabancı ve yerli forumda hep aynı şikayetler. Kısaca o kulaklık olmamış. Bunun nedenini de HP firmasına satılmasından kaynaklandığını düşünüyorum.

Bende öyle düşünüyorum, bazı insanlar Kingston da çalışan o ses mühendisini bulup tekrar böyle bir şey yaptırmak lazım diyor. Bazı arkadaslarım Kingston üretimi Cloud 2 bulup pad değiştirip kullanabilirsin de diyor. Yani yakında mikrofonsuz stüdyo tipi kulaklık alıp ses kartına takayım diyorum ama mikrofon alacak para yok falan fişman.

Şu an memnun musun kulaklıktan bende Cloud 3 aide ettikten sonra onu sipariş vermeyi düşünüyorum. Cogunluk FPS oynadığım için ayak, kapı, sürtünme gibi sesler minimum şekilde iyi geliyor mu?

Son düzenleme:
Bende öyle düşünüyorum, bazı insanlar Kingston da çalışan o ses mühendisini bulup tekrar böyle bir şey yaptırmak lazım diyor. Bazı arkadaslarım Kingston üretimi Cloud 2 bulup pad değiştirip kullanabilirsin de diyor. Yani yakında mikrofonsuz stüdyo tipi kulaklık alıp ses kartına takayım diyorum ama mikrofon alacak para yok falan fişman.

Şu an memnun musun kulaklıktan bende Cloud 3 aide ettikten sonra onu sipariş vermeyi düşünüyorum. Cogunluk FPS oynadığım için ayak, kapı, sürtünme gibi sesler minimum şekilde iyi geliyor mu?

Benim aldığım Cloud 2 de HP üretimi. Yıllar önce kullandığım Cloud 2 ile bir fark görmedim. Gayet iyi ve yeterli. Ayak sesi vs çok net. Cloud 3 de PUBG oynarken yanımdan geçen adamın ayak sesi neredeyse yok gibiydi. Cloud 2 alırsan yazılımını falan da yükleme sakın. Tak ve çalıştır. O kadar kötü yazılımı varki SteelSeries GG'ye rahmet okutur.

HyperX Cloud 3 az ses veriyor. Çözüm için programını indirdim ve EQ ayarı yapacağım. Desibel arttırmak için hangi frekansları yükseltmeliyim?
hocam üstünden geçmiş ama yinede belki şuan bu sorunu yaşayan varsa diye yazıyım. Ürünün sesi aslında az değil yapmanız gereken kulaklığın sağ tarafındaki tekerlekten sesi fullemek. Tekerlekten sesi arttırırken veya azaltırken herhangi bir bildirim çıkmıyor ekranlarımızda. Ancak tekerlekten sesi arttırmak sesi ciddi seviyede arttırıyor

Hocam üstünden geçmiş ama yine de belki şu an bu sorunu yaşayan varsa diye yazayım. Ürünün sesi aslında az değil yapmanız gereken kulaklığın sağ tarafındaki tekerlekten sesi fullemek. Tekerlekten sesi arttırırken veya azaltırken herhangi bir bildirim çıkmıyor ekranlarımızda. Ancak tekerlekten sesi arttırmak sesi ciddi seviyede arttırıyor.

Sesi zaten oradan Full olarak ayarlıyoruz. Sorun bununla alakalı değil. Cloud 2'ye göre sesi çok az Cloud 3'ün.

Konuyu tekrar hortlatmak gibi olacak ama 21.07.2024 de gidip 2.2K ya Cloud 2'yi aldım. Öncelikle Windows 10 loudness equalization açıp ayarlarından en sola shorta veya bir tık sağına çekerek" PUBG'de test ettim. Ayak, kapı, su sesleri cidden tek noktadan geliyor. Dengesiz tek bir şey vardı ben ateş ettiğimde sanki hafif yayık ekolu gibi geliyordu ama çok da takmıyorum çünkü diğer sesleri engellemiyor. EQ programı veya kendi programı kullanmadım indirmedim.
Discord da ise giriş seviyesi 80 de, çıkış 110 da falan arada bir değişkenlik gösteriyor bazen arkadaşlar çok yüksek diyor bazen hafif yükselt diyor.
Müzik için sizi tatmin etmez ama çok da kafaya takılacak bir yönü yok. Hepsi için kullanacağım derseniz superlux HD681 alabilirsiniz, Ugreen'in USB dönüştürücüsü ile kullanabilirsiniz, Mirliva ve Jahrein de kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Yeni konular

Geri
Yukarı