Ders çalışmak için koltuk tavsiyesi

ridonanas

Hectopat
Katılım
16 Eylül 2020
Mesajlar
47
Biliyorsunuz şu haftalarda 11.11, Şahane kasım, Black Friday... Tarzı bir sürü indirimler mevcut ve ben de bu indirimden yararlanmak istiyorum. Ben 11. Sınıf öğrencisiyim ve şu an ders çalışmak için kullandığım sandalye çok rahat değil ve terletiyor. İndirimlerde bir sürü oyuncu koltuğu gördüm. Mesela Exvega markasının ısıtmalı, masajlı, bacak uzatmalı, visco süngerli bir oyuncu koltuğu var ama o markaya karşı içimde bir güvensizlik var, onun için buraya sormaya geldim. Önerilerin oyuncu koltuğu olmasına gerek yok, hatta bildiğiniz rahat olan koltuklar daha çok işime gelir.
Kriterlerim çok yok: Terletmesin, rahat olsun, sağlam olsun, fiyatı da mâkul olsun.
Çok bütçe ayırmak istemiyorum, sanırım maksimum 6K falan ayırabilirim ama daha uygunu olursa çok sevinirim
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yine iyi hocam en az 20 senelik anneannemlerin evinden getirdiğim sandalyeyi kullanıyorum. Kendi etrafında 360 derece dönüyordu bu modeller, şu an 15 derece falan dönüyor.

Hocam ben geçen sene de çalıştım eski evimizin resmen taş zeminli sandalyesini kullandım bir defasında otururken kırıldı.
Şu anki de sallanıyor🙂😐
 
Hocam ders çalışmak için en uygun koltuk rahatsız koltuktur :D Dediğiniz ısıtmalı masajlı koltukta ders mi çalışılır Allah aşkına, derse oturduktan 10 dakika sonra koyun saymaya başlarsın :D
Yani siz de haklısınız :D
En kötüsünü al, benim buradan kurtulmam lazım deyip daha hırslı çalışırsın.
Koltuktan kurtulmam lazım diyip neden hırs yapacağımı tam olarak anlayamadım
 

Geri
Yukarı